blocexpert a scris:
Este ora 00:10 cand scriu acest mesaj. Intr-unul din apartamentele vecine latra un minicaine din asta cu glas pitigaiat. Latra intr-una cam de la ora 22:15 (la inceput nu am luat in seama, am zis ca ii trece repede).
Este al dracului de deranjant. Eu, familia mea si restul vecinilor ce vina avem?
Pana la urma cum ati rezolvat problema?
Sunt intr-o situatie similara: In apartamentul de deasupra celui in care locuiesc, o familie tanara, iubitoare de animale, aduce caini in casa. Doi sunt permanent, dar suplimentar, de cate ori gasesc cate un caine pe strada de care li se face mila, il aduc in apartament,il spala, il duc si pe la un cabinet veterinar si il cresc pana gasesc cui sa-l dea. Uneori aduc si alti caini, astfel ca ajung pana la 5 caini, in plus au si o pisica.
La inceputul lunii au adus unul mic, ce latra des si strident si alearga mult,impreuna cu ceilalti caini.
Locuind dedesubt se aude fiecare zgomot si latrat. Cainele cel mic latra in special dimineata cand se trezesc proprietarii,de pe la 6.00,dar si seara,pe la 9-10. Azi noapte latra pe la 1-2. Nu ne putem odihni.
Din cauza cainilor, proprietara, casnica, in fiecare dimineata da cu aspiratorul,indiferent de zi. Si acela face zgomot deranjant. + scapa obiecte pe parchet,deci zgomote suplimentare. Mama a suferit recent un accident vascular cerebral si este in perioada de recuperare. Nu se poate odihni din cauza acestor zgomote. Am discutat cu ei in mai multe randuri, vorbesti la pereti. In trecut,cand nu aveau caini, au fost amendati pentru ca dadeau muzica tare la ore tarzii. Nici atunci nu aveai cu cine discuta. Toti vecinii nu-i agreaza. Daca le facem o noua reclamatie, probabil vor primi o noua amenda,dar asta nu rezolva problema... tot vor tine caini si vor face ce-i taie capul. Ma ingrijoreaza in special din cauza mamei,care nu se poate odihni avand in vedere evenimentul prin care a trecut. Nu exista nicio lege mai drastica prin care sa poata fi pusi la punct cei care cresc caini multi in apartament? Animalele n-au nicio vina, dar ar trebui crescute la curte,nu intr-un apartament de 60mp. Dvs ati gasit vreo solutie la acel moment?acum mai aveti astfel de probleme?