avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate adrian259

Activitate adrian259

Răspuns la discuția Cum pot intra in legalitate
Mulțumesc
Răspuns la discuția Cum pot intra in legalitate
Eu de la acel srl mai am decat o ștampilă si certificatul de înregistrare. Care ar fi pașii de urmat pt a il aduce cu actele la zi? Sau ar fi mai ușor să il închid su sa fac altul nou?
Bună seara. În anul 2008 am înființat un srl. În anul 2009 am parasit România lăsând firma de capul ei sa zic asa. Acum m-am intors in țară si am pus pe picioare un atelier de producție mobilier la comandă care momentan funcționează la negru, dar as vrea sa intru in legalitate. Alt SRL bănuiesc că nu mai pot face. Pentru pfa nu am calificare în domeniu (bănuiesc că este necesară). Cum as putea proceda de exemplu daca ar trebui să vând un obiect de mobilier produs de mine unei firme care trebuie sa justifice banii dati ( factura,chitanță, etc)? Multumesc
Bună ziua. Am o prietena care a divorțat. Are un copil minor în varsta de 12 ani care i-a fost încredințat la divorț. Acesta si-a exprimat dorinta ca ar vrea ca in certificatul de nastere să poarte si numele de familie al mamei nu doar pe al tatălui. Ar vrea să știe dacă se poate si care ar fi pașii de urmat.
Va multumesc
Multumesc
Buna ziua
După cât timp se sterg inscrisurile din cazier? Care sunt pașii de urmat pt stergerea acestor înscrisuri?
În data de 19.03.2014 am fost condamnat la 8 luni închisoare cu executare pt conducere fără permis,din care am executat 5luni si 20 de zile.
3 din 3 utilizatori consideră
acest răspuns util
Nu ar fi nimic ne-obisnuit ca instanta sa dea copii spre creștere mamei indiferent de cine se ocupa de ei sau de cine le poate oferii mai mult. 90% ma regăsesc în situația ta doar ca la mine fosta soție a plecat din tara, nu a interesat-o de copil vreo 2 ani,si dupa alți 2 ani de procese in care conform probelor depuse la dosar si a martorilor sa dovedit ca eu m-am ocupat cum trebuie de creșterea si educarea copilului meu si ca ea nu a contribuit cu nimic, instanța la încredințat mamei si a stabilit domiciliul minorului la adresa mamei din buletin (Cu toate că a declarat că nu mai vrea sa locuiască în românia și că se va stabili definitiv peste hotare). Bine-inteles ca minorul este la mine in continuare si pe mamă, ca si pana acum nu o intereseazs de el.
Iti dau un sfat, pregateste-te si pt un eșec la tribunal. De la instantele din Romania te poti astepta la orice
Multumesc mult
In urma carui calcul rezulta aceste 14 luni? Si cu reabilitarea ce trebuie sa fac?
buna ziua. pe data de 19.03.2014 am fost condamnat la 8 luni(aveam 4 luni suspendare pt aceeasi fapta+4 luni al 2-lea dosar) de inchisoare cu executare pentru conducere fara permis. pe 03.09.2014 am fost liberat conditionat. in sentinta scrie ca am fost condamnat la inchisoare fara a specifica nimic de vreo interdictie da a obtine permisul de conducere o anumita perioada de timp. intrebare: cand pot incepe demersurile pt obtinerea permisului de conducere si care sunt pasii ce trebuie urmati (reabilitare de drept sau cu cerere,cand o pot obtine,etc) multumiri anticipate