Daca actul de donatie se face cu acordul partilor ( acord dat in scris in fata notarului) , ma poate fi contestat? Parintii mei vor sa imi doneze un teren cu acordul surorii mele , acord pe care sa il exprime ea in scris in fata notarului. Mai poate fi atacata donatia? Multumesc!
Ma regasesc in urmatoarea situatie: pentru anul 2015 am dreptul ( conform CCM) la 21 de zile de CO. Din luna aprilie, intrucat toata institutia iese in concediu de odihna 4 zile, voi ramane cu 17 zile de CO pentru anul 2015. Voi naste la mijlocul lunii mai astfel ca imediat dupa ce se termina concediul de odihna in aprilie vroiam sa raman in prenatal. Intrebarea mea este daca pot sa imi iau restul zilelor de CO inainte de programarea lordin aprilie si deci inainte de prenatal. Ma intereseaza sa stiu cu atat mai mult cu cat luna martie este in intregime cu saptamana redusa de lucru si deci si cu salariul diminuat insa daca as putea beneficia de zilele de CO pentru anul 2015 atunci mai salvez ceva. Va multumesc!
Daca actul de donatie se face cu acordul partilor ( acord dat in scris in fata notarului) , ma poate fi contestat? Parintii mei vor sa imi doneze un teren cu acordul surorii mele , acord pe care sa il exprime ea in scris in fata notarului. Mai poate fi atacata donatia? Multumesc!
Ma confrunt cu urmatoarea situatie: sunt angajata cu norma inteaga si in paralel desfasor si activitati independente ( am un cabinet individual de psihologie, fiind inscris la Finante ca si profesie liberala). Angajatorul a platit toate contributiile la stat iar eu de la cabinet pe langa impozit pe profit am platit sanatatea. Intrebarea este daca pot beneficia de indemnizatia de prenatal / lausie si ulterior de cea pentru cresterea copilului, din ambele parti? Daca da, ce trebuie sa fac in acest sens? Multumesc anticipat pentru atentia acordata!