Mulțumesc. Dar reclamantul contesta un pv de contraventie prin care a fost sanctionat de catre politie. In eveniment eu am fost partea vatamata, iar instanta m-a citat acum ca si intervenient fortat.
In urma contestatiei unui pv de contraventie, am fost citat de instanta ca intervenient fortat. Am termen de 25 de zile sa depun intampinare. Ce trebuie sa contina intampinarea?
buna ziua, situatia mea este cam asa: vecinii mei vor sa-si schimbe acoperisul pastrand aceiasi forma dar vrând sa monteze ferestre de acoperis si in partea din spatele casei lor, cea care da spre curtea si casa mea. prin fereastra respectiva, ei pot vedea direct in camera mea. le-am spus de doua ori ca nu vreau sa-si monteze fereastra spre mine, dar ma ignora si continua lucrul. ce pot face in acest caz?
la ultima sedinta, din ianuarie s-a dat tip solutie: incheiere. instanta admite partial cererea de ajutor public judiciar.
ce vrea sa insemne?
multumesc.
buna ziua,
ma puteti lamuri, va rog mult, in legatura cu o problema?
Mama mea mai are o sora. Dupa decesul tatalui lor (bunicul) in 1990, primaria le-a chemat pe ele si pe bunica la dezbaterea succesiunii. Sora mamei nu s-a prezentat la nicio chemare (fiind plecata din tara), si au fost trei chemari. Nu stiu ce s-a stabilit atunci. In 2014 moare bunica iar sora mamei solicita prin instanta dezbaterea succesiunii. Pana acum i-au fost refuzat dosarul de trei ori, dar a patra oara i-a fost cu noroc. Au avut loc doua sedinte, iar a treia este programata in ianuarie 2016, dar mama mea nu a primit nimic de la judecatorie. E normal?
buna ziua,
am urmatoarea situatie: dupa decesul bunicilor din partea tatalui,succesiunea s-a dezbatut prin hotarare judecatoreasca si casa parinteasca a fost mostenita de tatal meu si matusa mea (singurii copii). matusa mea s-a instalat in casa si locuieste acolo. in 2006 tatal meu a decedat, noi nu am facut succesiunea, dar eu am dat o declaratie la notar ca nu renunt la drepturile de mostenitor. in unele discutii, matusa mea spunea ca dupa 10 ani de la decesul tatlui meu, ea va putea intra in posesia intregii case fara nicio problema. ce a vrut sa spuna cu aceasta afirmatie si ma puteti lamuri cu termenele juridice?
va multumesc.