Buna seara!
Mi s-a emis un cazier fiscal pe data de 21 mai 2017 si se specifica ca este valabil 30 de zile, maine 21 iunie mai este valabil, caci luna mai a avut 31 de zile? Teoretic nu, sau poate mi-l primeste la registratura si mi-l respinge judecatorul.
Va multumesc mult !
Va multumesc frumos! Chiar asa o sa procedam, sugestiile dumneavoastra sunt bine-venite!
Buna ziua!
Daca Asociația parinților dintr-o scoala expira anul acesta, caci a fost constituita acum 4 ani, cum putem sa prelungim existența ei ? Sau, daca înființăm alta putem sa o constituim pe durata nelimitata ca sa nu o ia de la capăt cu toate actele viitorii părinți peste alți 4 ani ?
Ar mai fi ceva, parintii fondatori ai căror copii termina studiile in acea scoala, daca nu mai vor sa fie asociați, mai poate funcționa Asociația doar cu noii părinți si in ce condiții?
Va multumesc anticipat pentru răspunsuri !
Multumesc pentru informatie, dar stiti cumva, eu pot sa beneficiez de acel raport al expertului, prezentat la prima instanta, unde se acorda o garantie de 10 ani? Nu as mai face apel la hotararea judecatoreasca daca - sa zic -peste 2 ani reclamantul m-ar pune la plata altei reparatii. Pot profita de garantia stipulata in raport pentru lucrarea reclamantului?
Multumesc frumos si pentru raspunsul la acest mesaj!
Buna seara!
Ati putea sa-mi spuneti, va rog frumos, cum procedez in urma unei hotarari judecatoresti in care nu am avut castig de cauza, daca nu doresc anularea sentintei ci completarea(modificarea) ei, in sensul ca vreau sa fie pronuntata intr-o noua hotarare garantia acordata de catre expertul tehnic (numit de prima instanta de judecata). Mentionez ca nu am cerut acest lucru primei instante, am crezut ca judecatorul se pronunta si asupra acestui aspect nu numai asupra costului stabilit de expert.
Multumesc mult!
Pot solicita in acea cerere reconventionala si sanctionarea celeilalte parti pentru neindeplinirea sarcinilor ce-i reveneau, conform legislatiei, bineinteles? Nu am auzit pana acum de aceasta cerere, trebuie sa mai citesc.....:(
Va multumesc pentru raspunsuri!
Va multumesc! chiar nu stiam ......cel mai bine e sa intrebi:D
Buna seara!
As dori sa stiu, daca in cazul unui litigiu una din parti, mai exact unul din parati, nu se prezinta la nicio sedinta, dar face afirmatii mincinoase referitoare la celalalt parat(in intampinarea depusa pt. cererea de chemare in judecata a reclamantului), cel de-al doilea parat cum poate sa se confrunte cu el?
Este vorba aici de RESPECTAREA principiului contradictorialitatiii sau nu?
VA MULTUMESC PENTRU ORICE RASPUNS, cat de scurt ar fi!
Multumesc frumos!
- Din cate imi dau eu seama, avocatul reclamantului ma lua prin "invaluire" cu acel regulament de receptie a lucrarilor.... care chiar el afirma ca se aplica la Legea 50/1991 privind autorizarea executarii lucrarilor de constructii, DAR in cazul nostru nu este vorba despre o lucrare care necesita autorizatie.
- Am sa mentionez in Notele scrise ce urmeaza a le redacta acel Art.1863 din Noul Cod Civil, care intr-adevar este relevant cu solicitarea mea!
Inca o data va multumesc, caci meritati!!!
Buna seara! Multumesc de raspuns!
Daca mai aveti putin timp scrieti-mi, care este regulamentul, legea care prevede cele spuse de dvs!
Vi se pare OK, argumentarea avocatului reclamantului?
Eu am citit acel regulament si acea lege, care o invoaca si nu am dedus ceea ce afirma el!
Multe multumiri !