avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Activitate AndreeaDumitrescu

Activitate AndreeaDumitrescu

Buna ziua! Sunt in CCC1 si am nascut al doilea copil. Problema este ca, pt prelungirea indemnizatiei, cei de la DGASPC imi cer aceleasi adeverinte de venit ca si la primul dosar. Avand in vedere ca cele doua concedii se suprapun, ce ar trebui sa contina cel de-al doilea dosar de indemnizatie?
Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Returnare taxa de timbru judiciar
Cererea o gasesc tip la ei sau fac eu?
Răspuns la discuția Returnare taxa de timbru judiciar
Multumesc. Este vorba de 605 lei. Am hotararea legalizata...urmeaza alte drumuri... . Multumesc inca o data!
Buna seara!
Am castigat un proces in urma caruia, o agentie de colectare debite, trebuie sa imi restituie intreaga suma poprita din salariu. Instanta a decis sa imi fie returnata inclusiv taxa de timbru judiciar. Agentia de colectare mi-a transmis ca nu ei imi returneaza suma respectiva ci trebuie sa fac o cerere de lamurire catre Judecatorie (nici ei nu stiu sigur). Intrebarea mea este: cine trebuie sa imi restituie taxa de timbru judiciar? Multumesc anticipat!
Răspuns la discuția Amenintare birou de executare
Multumesc. Termenul de prescriptie care este? Nu este prima persoana pe care o aud ca primeste amenintari de genul si nu numai prin posta (telefon, sms, etc.)
Buna ziua!

Am o ruda care se afla in situatia miilor de romani si anume are o datorie la banca (nu cred ca am voie sa spun care) in valoare de 7000 de euro la momentul acela (10.2007) dar care s-a dublat in ultimii ani. A primit prin posta, de la biroul de executare judecatoreasca, copii dupa dosar si o hartie in care este amenintata ca i se va sparge usa intr-un anumit interval orar, in orice zi de acum si ca va trebui sa suporte deplasarea executorului si costul lacatusul care va efectua operatiunea, toate in jurul a 8000 de lei. As dori sa stiu daca este legal sa faci asa ceva si ce ar putea sa faca in situatia asta avand in vedere ca nu are nici un bun pe numele sau.

Va multumesc anticipat.
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Este valabil si in conditiile in care firma s-a deschis pe 03.09.2014? Cei de la resurse mi-au spus ca teoretic imi pot lua cele 21 de zile pe acest an dar ma pot trezi cu banii luati pe ele daca cei de la conducere decid asta. Pe anul trecut nu mai beneciez de nici o zi de CO deoarece am fost pusi sa le luam pana se termina anul pt a nu ii incurca pe ei cu "calcule inutile".
Răspuns la discuția Concediu de odihna
Lucrez in prezent, ultimul CM a fost anul trecut
Buna seara!
Sunt insarcinata si urmeaza sa intru in prenatal la jumatatea lunii Martie. As dori sa stiu daca pot beneficia de cele 21 de zile de CO aferente acestui an, pana intru in concediul prenatal deoarece firma la care lucrez nu ma ajuta niciodata cu un raspuns clar privind aceasta situatie.
Multumesc anticipat!