in 2013 am obtinut autorizatia de construire reusind doar sa torn fundatia pentru o casa tip soleta (din lemn), deoarece ne am oprit din motive financiare.
in luna mai din 2017 am reluat constuctia si am schimbat proiectul, obtand pentru o casa din bca.
am mers la primarie si am obtinut certificatul de urbanism, unde erau solicitate o serie de documente, urmand vizite repetate la arhitectul sef de la primarie care de fiecare data gasea dosarul incomplet pana in luna noiembrie cand mi s a dat un nr de inregistrare si mi s a spus ca autorizatia este gata in max 2 sapt. dupa aceasta data mergand la primarie mi a spus ca dosarul meu este la semnat si ca in max o saptamana obtin autorizatia. din pacate dupa am primit o notificare in care m se cereau documente pe care eu le am anexat la dosar.
va rog sa ma ajutati, unde trebuie sa merg si ce ar trebui sa fac din punct de vedere legal
multumesc
In momentul acesta mai am un credit, intrebarea este daca il pot mentiona in contestatie.
Buna ziua,
In 2008 am facut un credit in valoare de 2500 ron, pe o periada de 2 ani. Ulterior creditul a fost vandut catre o firma de recuperare. Mentionez ca o parte din aceasta suma datorata a fost platita catre banca. In prezent suma datorata este de 4647.99 ( 1041.39 sunt cheltuieli de executare silita), mentionata in instiintarea primita astazi de la executor judecatoresc cu nr de dosar. Dupa o cautare pe google am gasit urmatoarele informatii despre acest dosar la judecatoria Cornetu:
Tip solutie: Încheiere
Solutia pe scurt: Admite cererea de încuviinţare a executării silite înaintată de petentul X şi Y. Încuviinţează executarea silită prin toate formele de executare efectuată de executorul judecătoresc petent în dosarul de executare nr. /2017 împotriva debitorului C (fostă ) Alina, la cererea creditorului Management Limited in baza titlului executoriu reprezentat de Contract pentru emiterea cardului de credit nr. /5.08.2008, - pentru recuperarea creanţei de 3606,60 lei, actualizată conform titlului executoriu până la recuperarea integrală, precum şi a cheltuielilor de executare. Fara cale de atac. Data in Camera de Consiliu. Pronuntata in sedinta publica, azi, 22.05.2017.
Document: Încheiere finală (dezinvestire) 22.05.2017
Va rog sa mi spuneti ce inseamna Încheiere finală (dezinvestire) sau daca exista o alta solutie, in conditiile in care de la 2500 ron sa ajuns la 4647.99 ron
Multumesc,
O zi buna!
Buna seara,
As dori sa stiu daca pot sa devin profesor de chimie ( sau suplinitor) si care sunt demersurile daca am terminat Facultatea de chimie in 2009 (seria Bologna), iar in 2011- master Chimia medicamentelor si prod. cosmetice ( 2 ani).
Multumesc,
O seara buna!
Va multumesc frumos pentru informatiile date!
Din pacate nu s a luat nicio masura impotriva acestui vecin, avand in vedere ca mai are si " pile" la primarie.
Cu siguranta nu se vor lua nici pe viitor.
In continuare trebuie sa am " nervi de otel" doar traiesc in Romania.
mai intai trebuie sa fac o plangere penala la politie cu mentiunea ca doresc sa se ajunga in instanta?
asta e nedumerirea mea!
multumesc!
Locuiesc la casa si acest vecin ma terorizeaza cu reclamatii de 3 ani.
Am toata documentatia in regula.
Ma interesa unde pot merge sa fac o plangere sau sa pot face ceva pentru ca acest vecin " dement" sa se linisteasca cu reclamatiile.
Ma simpt hartuita moral.
Am solicitat o copie de pe reclamatia facuta de acest vecin, dar primaria a refuzat, mentionand ca doar instanta poate sa aibe acces la ea.
Ma ajuta cateva informatii daca se poate unde pot merge ca acest vecin sa plateasca din punct de vedere legal.
Multumesc!
Buna ziua,
unde trebuie sa ma adresez daca am fost invinuit pe nedrept de vecinul meu si care sunt demersurile.
Mentionez ca vecinul meu a facut o sesizare la pimarie ca nu am autorizatie de constructie.
Am cerut o copie de pe aceasta sesizare pentru instanta.
Primaria a refuzat aceasta sesizare facuta de mine, pe motiv ca doar avocatul are dreptul s o primeasca
Va rog din suflet sa ma ajutati
Multumesc!
Buna ziua,
Dupa o serie de reclamatii facute de vecina mea catre politie si primarie, as dori sa stiu care sunt demersurile pentru a raspunde din punct de vedere legal.
Ultima sesizare a fast facuta astazi catre primarie, legata de autorizatia de constructie.
Ma simpt hartuita moral, avand in vedere ca tot trebuie sa fac drumuri la primarie in urma sesizarilor nefondate.
Unde sa ma adresez?
E normal ca sa faci cand ai tu chef reclamatii vecinului ?
Multumesc!
Am facut dosarul pentru indemnizatie crestere copil si a fost respins. As dori sa stiu daca am drept de castig si care sunt demersurile. intr una din luni (respectiv octombrie 2013 am doar o zi lucrata, luna noiembrie 10 zile lucrate ) iar eu am nascut in septembrie 2014, celelalte luni din cele 12 luni anterior datei nasterii copilului sunt lucrate integral.
Buna ziua,
Raspunsul ca dosarul a fost respins l am primit de la reprezentantul primarie(spunandu mi ca nu s a respectat stagiul de cotizare pe luna octombrie )
Nu am primit decizia de la AJPIS pentru a face contestatie.
Dosarul a fost trimis in data de 5.01.2015 la AJPIS.
Am tot sunat la ei si spun ca dosarul este la analizat (la comisie).
Nu stiu cand o sa primesc un raspuns pe motiv ca nu pot sa beneficiez si ca vor sa mai ceara si altora parerea)
Va rog spuneti mi ce trebuie sa fac pe mai departe.
Nu am o alta sursa de venit si sunt disperata.
Multumesc,
O zi buna!