Pai si cum folosi autoturismul daca eu nu pot sa ii fac RCA ul, ca nu inteleg?
Sotia decedatului poate face vreun act notarial prin care sa poata fi folosit sau cum?
Buna ziua, intrebarea mea este daca dupa decesul socrului, se poate folosi autoturismul care este inmatriculat pe numele lui,se poate face ITP, asigurare RCA, in conditiile in care nu s-a facut inca succesiunea?
@elga50 - multumesc pentru sfat. Ati pus punctul pe "i", povestea asta a aparut ca o alternativa pentru ca in decembrie am avut 140 mc de apa rece de platiti in plus fata de ce a declarat blocul.Coincidenta a facut ca atunci cand am fost la TECHEM firma de repartitoare sa mi se propuna si o astfel de varianta.
Nu contest ca ar putea fi si in continuare probleme cu diferentele..dar ma gandesc ca incepand cu pasul asta am incepe usor usor sa eliminam cauzele acestor diferente uriase de mc apa rece cel putin.
Sau puteti sa-mi spuneti care ar fi una din solutii sa nu mai exsite astfelde diferente? Citirea apometrelor exact in perioada in care citeste APA NOVA contorul general al blocului este una dintre ele?
Va multumesc pentru idei si sfaturi..nu cred ca e cazul sa ne "certam' pentru simplul fapt ca punem intrebari si cine are experienta sau este de meserie ca sa zic asa poate raspunde..de fapt pt aceste trebuiri banuiesc ca a fost facut acest site...
@Adam Grecu - da aveti dreptate asociatia in care am calitatea de presdinte este formata din 44 de ap..un sing angajat si un contract de prestari de servicii cu firma de management financiar..tot ceea ce v-am intrebat s-a produs inainte sa ajung eu presedinte ..mai exact in dec 2014..insa pentru a fi cat se poate de legal si a nu avea pe viitor tot felul de "curiosi"..vreau sa ma asigur ca lucrurile functioneaza asa cum trebuie..
Revolta in bloc a plecat de la faptul ca ..inainte...administratorul avea drept de semnatura electronica si totusi a externalizat acest "mic serviciu" de a duce la ANAF decl 112..cu toate ca el isi atribuise clar si functia de contabil...
va multumesc
Am inteles ..concluzia e ca sunt si bune si "nebune"..:)...inclin sa cred ca au mai multe avantaje decat dezavantaje..eu personal mi-ar conveni ...voi propune oferta in sedinta ce va urma si majoritatea va decide.
in alta ordine de idei aceasta firma are codul caen 7112 si din ce am citit eu pana acum nu prea are treaba cu prestari servicii pt asoc de proprietari sau ceva de genu..avand in vedere ca a fost angajata cu contract ...deci..cum e pana la urma..?
Buna seara,
Ca presedinte de bloc am angajat o firma de contabilitate pentru servicii de management fianciar si servicii contabile, inclusiv intocmirea listei de intretinere si incasarea intretinerii, Codul CAEN pt cine cunoaste este 6920.
Intrebarea este : aceasta firma prin reprezentantul legal poate sa fie si cenzorul asociatiei avand in vedere ca deja este sub contract de prestari servicii cu noi ca si asociatie?
In codul caen este specificat si cenzoratul dar vreau sa stiu daca este legal?