avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1928 soluții astăzi
Forum Activitate falqtzyk

Activitate falqtzyk

1 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Sunt legale atat timp cat sunt pe contractul dumneavoastra de credit, contract pe care l-ati primit fie in contul de la credius, fie pe adresa de email. Fara acel contract, nu ati fi avut banii in cont sau sub forma de voucher. Iar inainte de semnarea contractului in format electronic, la orice ifn, vi se afiseaza si suma dorita sau suma aprobata, dobanda si valoarea totala de plata. Intrati pe site-ul de la Credius si contactati-i telefonic pentru a discuta cu ei nelamuririle legate de acest imprumut. Va vor ajuta mai mult decat o putem face noi aici.
Am facut un credit in valoare de 15000 lei la TBI (nu recomand) in luna februarie a acestui an. Am platit ratele pana in iulie, dar din pacate, am avut niste probleme financiare si de alta natura si nu am mai putut sa achit. Am trimis mail catre banca in acea perioada in care am cerut amanarea ratelorpentru 1-2 luni, dar nu am primit niciun raspuns.
Primind cateva plicuri acasa, am retrimis un mail luna trecuta, iar la o saptamana aproximativ am primit alt plic, dar de aceasta data de la ExpressCredit. Am trimis mail si catre cei de la ExpressCredit, dar de asemenea nu am primit niciun raspuns.
As vrea sa reincep sa achit ratele incepand cu luna aceasta, dar am primit notificare de scadenta anticipata daca nu platesc suma exigibila in decursul a 6 luni de zile.
Ce inseamna aceasta suma exigibila : ratele restante pana acum sau toata suma creditului?
Ce pot face in acest sens?
Daca nu am nimic pe numele meu, exista varianta sa vina executorul la adresa de domiciliu? Se pune doar proprire pe salariu?
Am foarte multe intrebari si nu stiu ce sa fac.
Sper sa ma puteti ajuta.
Multumesc frumos
Răspuns la discuția dosar pensie
Mama mea a fost intr-o situstie similara si i s-a spus ca doar comisia de la Bucuresti...
Răspuns la discuția Probleme politia rutiera
Aceasta plangere trebuie facuta in judetul s-a intamplat toata treaba sau se poate face in judetul de resedinta?
Răspuns la discuția Salariu minim obligatoriu?
Si eu sunt angajata la o firma privata de putin timp, dar am semnat pentru marirea slariului minim acum 2 saptamani. Nu cred ca e doar pentru bugetari
Răspuns la discuția dosar pensie
Din cate stiu eu, comisia de la Bucuresti stabileste gradul de pensie
In octombrie, o cunostinta a fost oprita de politia rutiera, primind un advertisment pentru folosirea incorecta a luminilor (un blitz) si pentru purtarea incorecta a centurii. Problema este ca nu s-a primit fizic o copie a acelui advertisment, iar acum, cand a mers sa isi scoata cazierul, a aflat ca are si amenda, desi a fost semnat doar advertismentul. Ce se poate face in aceasta situatie? Multumesc
Răspuns la discuția Schimbare avocati
Multumesc mult. Nu era pentru mine. M-a rugat cineva sa ma interesez daca se poate face ceva in aceasta situatie.
Răspuns la discuția Schimbare avocati
In primul rand, problema principala este ca nu a fost anuntat clientul. In al doilea rand, poate neintelegeri inca de la inceputul procesului cu acesta si nu cred ca sotul ii cunoaste toate procesele doamnei. Intrebarea mea a fost totusi alta. Ce se poate face in aceasta situatie?
Am o intrebare in legatura cu schimbarea avocatilor in timpul unui proces de 4 ani. Avocata ce se ocupa de caz intrat in concediu de maternitate din decembrie, iar de atunci a preluat sotul ei cazul. Este normal sa nu fie instiintat clientul de aceasta schimbare?
Si o alta intrebare: Ce poate face clientul in aceasta situatie?