avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Schimbare avocati
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Schimbare avocati

Am o intrebare in legatura cu schimbarea avocatilor in timpul unui proces de 4 ani. Avocata ce se ocupa de caz intrat in concediu de maternitate din decembrie, iar de atunci a preluat sotul ei cazul. Este normal sa nu fie instiintat clientul de aceasta schimbare?
Si o alta intrebare: Ce poate face clientul in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: falqtzyk , utilizator 00:16, 23 Februarie 2015
Nu inteleg ce anume va deranjeaza dar asta este alta problema.Din moment ce asigura substituirea in cauza ,mai mult decat atat nu cu orice coleg ci cu sotul ,se prezuma ca acesta cunoaste speta dvs.Daca timp de 4 ani nu ati avut motive sa va plangeti de prestatia colegei nu cred ca acum ar tb sa apara motive.
In primul rand, problema principala este ca nu a fost anuntat clientul. In al doilea rand, poate neintelegeri inca de la inceputul procesului cu acesta si nu cred ca sotul ii cunoaste toate procesele doamnei. Intrebarea mea a fost totusi alta. Ce se poate face in aceasta situatie?
Ultima modificare: Duminică, 22 Februarie 2015
falqtzyk, utilizator
Va puteti angaja alt avocat daca considerati ca nu puteti colabora cu sotul dnei.Nu poate fi vorba despre nici o culpa a avocatei dvs atat timp cat situatia medicala este evidenta ,mai mult decat atat asigurand substituirea in cauza respectiva.
Multumesc mult. Nu era pentru mine. M-a rugat cineva sa ma interesez daca se poate face ceva in aceasta situatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul ia termen in cunostinta pentru parte? Gabriela-nicoleta Chihaia Gabriela-nicoleta Chihaia As vrea sa-mi spuneti parerea voastra despre urmatoarea situatie: Saptamana trecuta am avut un dosar pe dreptul familiei. Al doilea termen. La primul termen, ... (vezi toată discuția)
Delegatia de substituire, drept de reprezentare Micaly Micaly Buna ziua Va rog un sfat cu privire la urmatoarea speta intr-un proces civil: Avocatul X al societatii de avocatura A&B este substituit prin avocat Y din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. ce pot impotriva avocatului fostului meu sot care ... ralucarony ralucarony Buna ziua. Ce pot impotriva avocatului fostului meu sot care isi depaseste atributiile? Pe scurt, acest avocat in urma cu mai multi ani mi- a facut avansuri pe ... (vezi toată discuția)