Okk am inteles. Multumesc frumos pt. tot ! :)
Da, eu astept decizia definitiva pentru ca avocatul meu i-a dat fostului sot cale de atac timp de o luna, dupa care dansul m-a sunat si a legalizat aceasta decizie dupa ce a trecut acest termen de o luna. Eu luni sau marti trebuie sa primesc aceasta decizie prin posta pt. ca nu sunt in localitatea unde am divortat. Si m-am gandit ca dupa ce o primesc sa pot sa ajung la politie(daca nu va fi prea tarziu si voi naste), macar pt. a-i anunta pe acestia ca am divortat si ma gandeam ca apuc sa imi fie si buletinul perforat. De aceea am crezut ca va fi posibil. Si ma alarmam asa pt. ca rudele, parintii iubitului meu nu stiu despre situatia in care ma aflu si nu imi doresc ca acestia sa afle. Dar sa speram ca se rezolva. Multumesc frumos oricum!
Din moment ce eu am divortat si voi primi actul de divort, nu inteleg de ce as mai ajunge prin instanta si de ce copilul sa fie trecut pe numele fostului sot....
Buna ziua. Ma confrunt cu o problema destul de grava zic eu. Avocatul meu ma tot amageste si ma minte de pe data de 17 ca imi trimite decizia de divort, lucrul acesta neintamplandu-se nici pana azi. Eu am nevoie urgenta de acea decizie, intrucat problema este ca sunt insarcinata si peste 3 zile ar fi termenul sa nasc, iar eu vreau sa am acea decizie in mana sa nu mai fie nevoie sa merg in instanta cu iubitul meu. Daca mama merge la judecatoria unde s-a pronuntat divortul, cei de acolo ii pot elibera macar o copie dupa aceasta decizie? Pentru ca precizez faptul ca este foarte urgent. Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns! Multumesc frumos!
Buna ziua! Am si eu o intrebare. Maine trebuie sa primesc decizia de divort prin posta si vreau sa merg la politie sa imi perforeze buletinul. Daca eu vreau sa imi fac mutatia in jud. Valcea, dar nu pot ajunge acum acolo, se poate sa mi se perforeze buletinul la Sibiu si pt. noul buletin sa merg la Valcea? Adica deocamdata vreau perforarea buletinului si vreau sa stiu daca se poate aici la Sibiu si dupa aceea sa merg la Valcea pt. buletinul nou? Este posibil?
Nu a fost un divort prin acord, intrucat el este cetatean arab/sirian si cand a avut loc prima si ultima infatisare in instanta, acesta nici nu s-a prezentat. Nimeni nu stie unde se afla, am fost si la IPJ Constanta, politia de imigrari si surprinzator acolo mi s-a spus ca nici ei nu stie unde se afla. Acesta a fost si motivul in care eu am bagat divort de acesta si el nici macar nu a fost gasit la adresa sa si de aceea nu s-a prezentat.
Ufff eu am divortat pe 4 februarie 2015, iar azi m.a anuntat avocatul ca a primit si decizia de divort. Nu ma incadrez..
Buna ziua! Am asteptat un an sa pot divorta, in sfarsit s-a intamplat acest lucru, sunt insarcinata, am asteptat cu nerabdare decizia aceea de divort, a venit si aceea in sfarsit, eu cam pe 25 martie ar trebui sa nasc, mi-am sunat avocatul si acesta mi-a comunicat ca decizia aceea de divort este la el si treuie sa o tina 30 zile ca asa zice procedura, dupa care dansul mi-o legalizeaza si tocmai peste 30 zile mi-o poate da. Ce trebuie sa fac? Pentru mine este un cosmar pentru ca eu pana nasc trebuie sa scap de numele fostului sot, trebuie ca actualul meu prieten sa poata sa isi treaca copilul pe numele lui... nu stiu ce este de facut. Va rog frumos sa ma ajutati! Multumesc frumos!
Buna ziua! Mi s-a pronuntat divortul pe data de 04.02.2015, iar acum astept decizia aceea de divort. Am intrat pe site-ul judecatoriei de unde am divortat si acolo scrie data ultimei modificari a dosarului: 12.03.2015. Ce ar putea insemna aceasta? Ma gandesc ca poate este gata acea decizie de divort si de aceea spune ca s-a modificat dosarul? Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc frumos!
Buna seara! Ma confrunt cu o problema si anume... eu trebuie sa nasc pe la inceputul lunii martie 2015, insa astept decizia de divort, intrucat am fost casatorita cu un cetatean arab, iar pe data de 4 februarie 2015 am avut prima infatisare in instanta si totodata am obtinut divortul din prima. Insa am inteles ca trebuie sa astept aceasta decizie de divort care dureaza cateva luni. Copilul trebuie sa fie trecut pe numele tatalui, asa cum este normal, insa eu nu as dori sa apar cu numele de familie al arabului in certificatul de nastere al copilului. Totusi nu stiu daca copilul va putea fi trecut pe numele tatalui, din moment ce eu inca nu am obtinut decizia aceea de divort. Este posibil? Ce se va intampla? Pentru ca un pic asa imi este teama. In primul rand, vreau sa scap de numele de familie al acestui arab si in al doilea rand, familia actualului si viitorului tatic al copilului meu, nu stie despre aceasta casatorie. Ce este de facut? Multumesc frumos!