Buna ziua! Am asteptat un an sa pot divorta, in sfarsit s-a intamplat acest lucru, sunt insarcinata, am asteptat cu nerabdare decizia aceea de divort, a venit si aceea in sfarsit, eu cam pe 25 martie ar trebui sa nasc, mi-am sunat avocatul si acesta mi-a comunicat ca decizia aceea de divort este la el si treuie sa o tina 30 zile ca asa zice procedura, dupa care dansul mi-o legalizeaza si tocmai peste 30 zile mi-o poate da. Ce trebuie sa fac? Pentru mine este un cosmar pentru ca eu pana nasc trebuie sa scap de numele fostului sot, trebuie ca actualul meu prieten sa poata sa isi treaca copilul pe numele lui... nu stiu ce este de facut. Va rog frumos sa ma ajutati! Multumesc frumos!
decizia trebuie intr-adevar legalizata ca sa puteti inregistra numele copilului cu numele tatului biologic. Ca sa fie legalizata trebuie sa treaca termenul de recurs de 30 de zile. Asta nu inseamna ca hotararea trebuie sa strea la avocat. Poate sta si la Dvs numai ca nu prea aveti ce face cu ea, inca. Cand s-a pronuntat hotararea? Poate trece termenul pana atunci.
Nu a fost un divort prin acord, intrucat el este cetatean arab/sirian si cand a avut loc prima si ultima infatisare in instanta, acesta nici nu s-a prezentat. Nimeni nu stie unde se afla, am fost si la IPJ Constanta, politia de imigrari si surprinzator acolo mi s-a spus ca nici ei nu stie unde se afla. Acesta a fost si motivul in care eu am bagat divort de acesta si el nici macar nu a fost gasit la adresa sa si de aceea nu s-a prezentat.
Decizia de divort
AnnaMaria28
Buna ziua. Ma confrunt cu o problema destul de grava zic eu. Avocatul meu ma tot amageste si ma minte de pe data de 17 ca imi trimite decizia de divort, lucrul ... (vezi toată discuția)