avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 760 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Hotararea de divort
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Hotararea de divort

Buna ziua! Mi s-a pronuntat divortul pe data de 04.02.2015, iar acum astept decizia aceea de divort. Am intrat pe site-ul judecatoriei de unde am divortat si acolo scrie data ultimei modificari a dosarului: 12.03.2015. Ce ar putea insemna aceasta? Ma gandesc ca poate este gata acea decizie de divort si de aceea spune ca s-a modificat dosarul? Va rog frumos sa ma ajutati cu un raspuns. Multumesc frumos!
Sunt sanse sa fie redactata sentinta, astfel ca aceasta va fi comunicata in maxim o saptamana.

Insa nu numai redactarea hotararii poate determina modificari in sistemul Ecris.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestare hotarare getastroe getastroe Buna ziua, In urma hotararii de divort,din data de 12,02,2019,fostul sot a fost obligat la plata a 2000 lei,onorariu avocatial.Pana la aceasta data nu am ... (vezi toată discuția)
Care este termenul de comunicare a unei sentinte? costel58 costel58 Care este termenul de comunicare al unei sentinte ? De la tribunal nu am reusit sa obtin nici o precizare. De asemenea as dori sa stiu daca postarea la ... (vezi toată discuția)
"data ultimei modificari" intr-un dosar elenagabi elenagabi Va adresez rugămintea să mă lămuriţi şi pe mine în următoarea problemă. Am fost parte într-un dosar care a avut pronunţarea, la instanţa de fond, ... (vezi toată discuția)