avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1183 soluții astăzi
Forum Activitate AndreiPD

Activitate AndreiPD

Buna ziua,
Am o nedumerire referitoare la prescrierea unei executări silite
Povestea e in felul următor:am achiziționat în 2013 un autovehicul care avea motor schimbat ,și am dat vânzătorul in judecată urmând după o executare pentru recuperare creanțe ,dar fara vreun folos.
In 2017 am vândut prin executor respectivul autovehicul după ce a stat 4 ani in paragina și am recuperat 10% din valoare.Intrebarea mea este daca executarea mai e valabilă ,doresc sa caut un alt executor și să incerc din nou.
Că orice societate privata care activează online au niste termeni și condiții pe care orice persoana le accepta in momentul in care face un cont.
Dvs ați acceptat acei termeni și ca urmare ei pot sa blocheze sau să șteargă un cont daca se încadrează în ce scrie acolo,fara a fi trași la raspundere.
Daca o sa citiți o să vedeți că scrie că va pot cere cartea de identitate pentru a va fi verificată identitatea.
Buna ziua,
Pentru infiintarea unei firme cu activitate protectia muncii,ce documente/avize sunt necesare inafara de cele standard si personal cu calificare in domeniu.
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Problema este in Romania in general firmele de leasing daca isi recupereaza bunurile nu mai au alte probleme cu respectivul.Asa cum ti-au spus si ceilalti utilizatori,totul tine de persoanele prejudiciate.Cel mai recomandat e sa returneze banii cat mai repede inainte sa se indrepte cu avocatii impotriva fratelui tau pentru ca este o fapta penala iar judecatorii o sa le dea castig de cauza fara sa stea pe ganduri.
Răspuns la discuția Problema executare silita
Problema este in UE,mai exact este sofer pe tir,nu am inca toate datele exacte dar e vorba de germania.
Răspuns la discuția Problema executare silita
exact cum ma gandeam,multumesc frumos.Totusi referitor la veniturile obtinute in strainatate se poate intervenii cu retinere?
Salut tuturor.Nu o sa incep cu problemele prin care trece o persoana pentru a-si recupera prejudiciul in romania,pentru ca e o gluma deja.X-(,dar ma adresez totusi cu niste intrebari pentru persoane mai calificate.
1)Am pe rol o executare unde s-a pus sechestru pe niste parti sociale la 2 firme,active.
Eu m-am uitat pe listafirme,apare ca firma e activa dar nu mai vad rezultate dupa 2013(anul in care a inceput executarea)si stiu ca indiferent daca firma este pe 0 ar trebui sa apara si in anii urmatori desfasurarea.
2)Cum se desfasoara cu retinerea in cazul acesta,consider ca se ia capitalul social ,dar la societati mici in general capitalul e 200,deci...slabe sanse,apoi ar mai fii profitul firmei daca nu ma insel,si cum se face verificarea si calculul.
3)Cum aflu cat valoreaza partile sociale ale firmei,am vorbit cu executorul,si fiind o persoana foarte de treaba a spus ca nu e treaba lui cu partile sociale si sa caut pe situl ministerului finantelor.

Executorul a precizat ca sunt 20parti sociale la firma x si 10 la firma y,Din verificari e asociat unic.,firmele au fost pe profit in 2013,dupa nu mai apar rezultatele.
Va multumesc foarte mult!
Răspuns la discuția Imputernicire persoana fizica
si mai exact cum se face asta?
Răspuns la discuția Imputernicire persoana fizica
eu sunt din craiova,dosarul e la resita,eu trebuie sa caut executor din resita,si am zis sa caut avocat tot de acolo,ca sa mai scad din cheltuieliile si asa multe,pentru ca pers aceea nu o sa aiba de unde platiii cat are.
Buna ziua.Am si eu un dosar(desfacerea unui contract vanzare-cumparare) ,si zilele urmatoare trebuie sa vina hotararea,pentru a incepe actiunea de executare pentru a recupera banii.Problema e ca bunicul meu este reclamantul,dar este in spital,(e constient si urmeaza sa fie externat,dar nu se poate deplasa o perioada),si ma intreb care este procedura ce trebuie facuta pentru a ma imputernicii pe mine,sa fac contractul cu avocatul,caut o modalitate cat mai simpla.