Buna ziua parintii mei au mostenit de la bunici casa si teren,toti fratii tatalui meu au renuntat mai putin unul,fiind plecat .Parintii mei au decedat la fel si fratele tatalui meu.Parintii si ulterior eu,am platit impozit pe tot terenul si casa timp de peste 45 de ani.Acum am o varsta si as vrea sa limpezesc apele pt copiii mei.Ce demersuri trebuie sa fac? Mentionez ca fratele tatalui meu are un copil plecat de mult din tara despre care nu stiu nimic.Multumesc!
Va rog ,daca se poate sa-mi explicati,pt ca nu inteleg,ce inseamna "stagiu perioade cumul pensie cu venituri asigurate" Mi-a venit raspuns de la casa de pensii: -stagiu contributiv 26 ani 5 luni 18 zile -stagiu necontributiv 0 0 0 -stagiu asimilat 6 ani 2 luni 21 zile -stagiu perioade cumul pensie cu venituri asigurate :5 ani o luni 3 zile -ori eu nu am cumulat pensia cu nici un venit,si v-as ruga sa ma luminati.Multumesc!
Buna ziua Stie cineva cum este procedura aceea cand poti merge doua persoane pe un singur bilet de tratament si perioada de sedere se injumatateste ?
Am auzit ca unii pensionari procedeaza asa, merg doi pe un singur bilet si stau 8 zile in loc de 16. Este adevarat ? Si ce trebuie intreprins sa poti face asa ?
Am colegi de munca,acum pensionari ca si mine,cu care am lucrat ani de zile in acelasi loc,aceeasi meserie,aceleasi lucrariUnii au obtinut in instanta gr2 ,altii nu.Nu stiu ce sa inteleg si cum sa procedez.Ce ma sfatuiti?
Am fost dansator amator timp de 20 de ani la un ansamblu folcloric.As vrea sa stiu ce acte sau ce demers trebuie sa fac, pt a primi indemnizatia artistilor amatori. Multumesc!