avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1160 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua parintii mei au mostenit de la bunici casa ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua parintii mei au mostenit de la bunici casa si teren,toti ...

Buna ziua parintii mei au mostenit de la bunici casa si teren,toti fratii tatalui meu au renuntat mai putin unul,fiind plecat .Parintii mei au decedat la fel si fratele tatalui meu.Parintii si ulterior eu,am platit impozit pe tot terenul si casa timp de peste 45 de ani.Acum am o varsta si as vrea sa limpezesc apele pt copiii mei.Ce demersuri trebuie sa fac? Mentionez ca fratele tatalui meu are un copil plecat de mult din tara despre care nu stiu nimic.Multumesc!
Cel mai recent răspuns: meri_tt , utilizator 15:37, 22 Octombrie 2024
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire meri_tt meri_tt Buna ziua sunt fiu unic si dupa moartea parintilor mei am mostenit o casa la tara,dar dupa moartea bunicilor, fratii tatatui meu au renuntat la pretentii,mai ... (vezi toată discuția)
Cedare teren Marin Alexandru Mihaela Marin Alexandru Mihaela Buna ziua! Parintii mei au decedat iar fratii vor sa mi cedeze un teren pentru a mi face o casa! Care ar fi procedura legala? Multumesc! (vezi toată discuția)
Mostenire bunuri de la bunic Raimonda Raimonda Va prezint urmatoarea situatie: -casa construita de parintii mei in 1960,dar pe numele bunicului -taxele casei platite de parintii mei -exista ... (vezi toată discuția)