Să mergeţi la medicul de familie din alt judeţ să discutaţi dacă are loc şi poate să preia pacientul.Dacă da,vă dă un formular de transfer să îl completaţi şi menţionează în baza de date a cass despre pacient, că va fi deacum, pe lista sa. Deasemeni trebuie să discutaţi şi cu medicul psihiatru la care doriţi să vă transferaţi.
Puteţi face recurs în termen de 15 zile după ce primiţi sentinţa. Termenul curge de la data cînd o primiţi prin poştă,data de pe ştampilă.
Mulţumesc pentru răspuns.Executorul trimite doar somaţie debitorului sau îl şi citează pentru a sta de vorbă la cabinet, pentru a afla mai multe de la debitor?
Bună dimineaţa.Vă rog să-mi spuneţi cum procedează executorul cînd are de făcut o executare silită.Dacă executearea silită se poate amîna sau opri?termen, motive.Mulţumesc.
Mulţumesc mult.Se poate îndrepta şi către bunurile imobile, mobile ale concubinei mele?Sau numai strict ale mele?
m-am certat urît cu familia mea,iar ei pentru răzbunare au plătit o persoana de etnie rromă, fostă vecină cu mine pînă în anul 2000, care a făcut o declaraţie falsă în faţa instanţei,cum că în anul 2002 a născut un copil de sex feminin si este al meu.Am prezentat la instanţă martori care au arătat că în perioada de concepţie a copilului eu am fost plecat la 400 km distanţă de localitate, am prezentat iesirea din spital unde se arăta că am fost operat de varicocel grad iii în anul 2003, adică eram infertil la data conceperii copilului,si raportul unui detectiv particular care arăta că femeia a întreţinut relaţii sexuale cu alti bărbaţi rude ale mele si nu cu mine, iar testele adn sunt cu greşeli. Instanţele mi-au respins toate probele şi au pronunţat în final o sentinţă irevocabilă prin care sunt bun de plată ptr cheltuieli de judecată si pensie alimentară.Am un loc de muncă ca zilier unde primesc lunar cam 400 ron.Cum se va proceda cu executarea silită şi cînd se va face, şi ce implică aceasta?Vă mulţumesc.
In anul 2012 o persoana a facut în faţa instanţei o declaratie falsă, după 3 ani de judecată toate probele mele au fost respinse, instanţa a dat dreptate persoanei şi în final în februarie 2015, s-a pronunţat o hotărîre irevocabilă pe civil, care imi aduce prejudicii morale şi financiare.Am introdus plîngere penală pentru declaraţie falsă, la parchet, împotriva persoanei care a făcut declaraţia falsă.Ce şanse de cîştig aşi avea ?
am depus în 27 ianuarie 2015 o plîngere penală pentru declaraţie falsă şi hărţuire.Menţionez că în urma declaraţiei false făcută de o persoană instanţa a pronunţat o hotărîre irevocabilă împotriva mea , iar eu am făcut plîngere penală la Parchetul de pe lîngă judecătorie, dar nu ştiu cît durează soluţionarea şi dacă sînt pe drumul cel bun.