avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cat durează soluţionarea unei plangeri penale?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cat durează soluţionarea unei plangeri penale?

am depus în 27 ianuarie 2015 o plîngere penală pentru declaraţie falsă şi hărţuire.Menţionez că în urma declaraţiei false făcută de o persoană instanţa a pronunţat o hotărîre irevocabilă împotriva mea , iar eu am făcut plîngere penală la Parchetul de pe lîngă judecătorie, dar nu ştiu cît durează soluţionarea şi dacă sînt pe drumul cel bun.
Cel mai recent răspuns: ContSters347566 , utilizator 11:30, 3 Martie 2015
Puteți fi mai explicit? pentru ce anume ați depus plângere și ce hotărâre s-a pronunțat împotriva dvs?
In anul 2012 o persoana a facut în faţa instanţei o declaratie falsă, după 3 ani de judecată toate probele mele au fost respinse, instanţa a dat dreptate persoanei şi în final în februarie 2015, s-a pronunţat o hotărîre irevocabilă pe civil, care imi aduce prejudicii morale şi financiare.Am introdus plîngere penală pentru declaraţie falsă, la parchet, împotriva persoanei care a făcut declaraţia falsă.Ce şanse de cîştig aşi avea ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Promovare o noua plingere penala tobescu tobescu Buna ziua, am nevoie de citeva sfaturi va rog : sora mea a facut o plingere la Parchet impotriva unei persoane, la care m-a asociat si pe mine, eu nu am ... (vezi toată discuția)
Hotarare care sa tina loc de act autentic catta1 catta1 Buna ziua,am o intrebare-mama mea a cumparat de la sora ei ,cu o chitanta sub semnatura privata,drepturiile ei conform unui testament +dreptul ei asupra cotei ... (vezi toată discuția)
Daune morale in dosar penal Nina1 Nina1 Exista un procedeu de calcul pentru evaluarea daunelor morale intr-un dosar penal pentru infractiuni de fals si uzul de fals? Cu stima (vezi toată discuția)