Buna seara.Asi avea o intrebare daca imi puteti raspunde.Eu sunt o persoana singura in varsta de 58 de ani si nu am nici un venit ,ma descurc foarte greu ,mai merg cu ziua la munca cand pot deoarece nu stau bine cu sanatatea si am un baiat in Germania plecat de mai multi ani ,odata la 4 luni imi mai trimite cate 50 de euro deoarece are familie si e greu si pentru . El are domiciliul cu mine la aceeasi locuinta. Va rog daca vreti sa imi ziceti daca e normal sa plateasca el gunoiul la primarie atat timp cat el nu locuieste in tara ,si daca asi putea sa nu il platesc nici eu pentru acest an .Va multumesc.
Ma numesc Bogdan . Dintr-o relatie de cocubinaj in Italia am un copil .In prezent eu sunt in Romania, iar copilul se afla in strainatate cu mama lui .Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un certificat de cetatenie romana a copilului ?Mentionez ca varsta copilului este de 8 ani, iar mama copilului este din Serbia .Va multumesc.
Taticul meu a murit in 2015 ai nu s-a facut succesiunea . Mama mea este in viata , iar noi suntem 4 surori. Ce ar trebui sa facem pentru a face acum succesiunea ? Unde trebuie sa mergem? Va multumesc.
Buna ziua. .Am probleme de sanatate si nu sunt inscrisa la nici un medic de familie . Nu am bani sa platesc la casa de asigurari deoarece nu am un loc de munca .Cum asi putea beneficia de asistenta medicala ? Va multumesc
Va multumesc mult , dar daca nu pot face procura deoarece nu pot ajunge la consulat si se dezbate succesiunea fara mine ,eu mai pot avea drepturi dupa ce va fi facuta numai pentru surorile mele ,mentionez ca suntem patru surori .
tatal meu a murit anul trecut in luna august si acum noi trebuie sa facem succesiunea . Eu ma aflu in Italia si nu pot ajunge in tara sa fac succesiunea . Se poate face in lipsa mea de catre surorile mele ?Si daca se va face succesiunea numai in favoarea lor eu ce drepturi mai pot avea ?Va multumesc .