avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... succesiune
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

succesiune

Taticul meu a murit in 2015 ai nu s-a facut succesiunea . Mama mea este in viata , iar noi suntem 4 surori. Ce ar trebui sa facem pentru a face acum succesiunea ? Unde trebuie sa mergem? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 23:02, 10 Octombrie 2017
~ Conținut șters la cerere ~
Buna seara,
Daca va intelegeti va prezentati la notariat daca nu va intelegeti formulati o cerere in instanta.
Cotele sunt:
- pentru bunurile realizate in timpul casatoriei
mama 5/8 din INTREG
fiecare sora 3/32 din intreg
- din bunurile proprii ale defunctului
mama 1/4
fiecare sora 3/16

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune- mod impartire bunuri MIV MIV Cum se impart bunurile dobandite in timpul casatoriei daca nu avem copii, iar sotul decedat are o sora fara copii si ambii parinti , adika socrii mei, in ... (vezi toată discuția)
Sunt mostenitoare?? gabytza26 gabytza26 Buna ziua.Sant un copil dintr.o relatie nelegala,dar care printr.un proces s.a dovedit a fi al lui si astfel i.am purtat numele tatalui.tata s.a casatorit apoi ... (vezi toată discuția)
Grad de rudenie ,in vederea succesiuni. mariancristielena mariancristielena Buna ziua,o intrebare la dvs daca puteti sa ma ajutati.Tatal meu a decedat,Tata a avut 6 frati ( 3 frati si 3 surori )nici unul nu mai traiesc.Una dintre sora ... (vezi toată discuția)