avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... cetificat pentru dobandirea cetateniei romane
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

cetificat pentru dobandirea cetateniei romane

Ma numesc Bogdan . Dintr-o relatie de cocubinaj in Italia am un copil .In prezent eu sunt in Romania, iar copilul se afla in strainatate cu mama lui .Cum trebuie sa procedez pentru a obtine un certificat de cetatenie romana a copilului ?Mentionez ca varsta copilului este de 8 ani, iar mama copilului este din Serbia .Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 4 Noiembrie 2019
loly52, utilizator
Buna ziua,

In linkul anexat regasiti toate datele.

[ link extern ]

O zi buna.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Certificat de nastere copil nascut in italia natalia88 natalia88 buna ziua, ma numesc Natalia,mam nascut in Republica Moldova si am 2 cetatenii moldoveneasca si romana.acum 4 luni am nascut in Italia si am vrut sa intreb ... (vezi toată discuția)
Lnregistrarea casatoriei cu un cetatean italian si inregistrarea nasterii unui copil cetatean italian giulia27 giulia27 Buna ziua, Ma numesc Oana D. si locuiesc in Italia de 10 ani. M-am castorit in 2006 in Italia cu un cetatean italian si nu am inregistrat inca nasterea in ... (vezi toată discuția)
Cetatenie romana pentru doi copii nascuti in cipru von_wonderland von_wonderland Buna ziua. Va rugam frumos sa ne ajutati cu ceva lamuriri cu privire la obtinerea documentelor de cetatenie romana pentru doi copii nascuti in Cipru, unul in ... (vezi toată discuția)