avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1054 soluții astăzi
Forum Activitate nisulescu

Activitate nisulescu

In principiu dupa publicarea deciziei in M.O.
Incercati sa dovediti ca v-ati aflat in "eroare de fapt", situatie in care veti putea fi exonerat de raspunderea penala.
Sfatul meu este sa consultati in avocat ca sa nu se complice situatia.
Răspuns la discuția Contestatie amenda rovigneta
ATENTIE!
Prin decizia din 16.02.2015 a I.C.C.J. s-a admis recursul in ointeresul legii retinandu-se ca:"procesele verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor transmise persoanelor sanctionate contraventional pe suport de hartie , sunt lovite de nulitate absoluta in lipsa semnaturii olografe a agentului constatator"
Decizia va fi publicata in M.O. zilele astea dar puteti s-o invocati in plangerea contraventionala sau la primul termen de judecata in fata instantei solicitand in baza celor de mai sus anularea P.V. si pe cale de consecinta exonerarea de la plata amenzii. SUCCES!
Răspuns la discuția taxa de poluare /timbrul de mediu
Va multumesc!
Week-end placut!
Va multumesc si va doresc week-end placut!
CONCRET:
-pe baza contractului de v/c radiati masina de la fisc(radierea inseamna ca veti plati pana in inclusiv luna vanzarii impozitul pentru masina) si pe baza cererii de scoatere din evidenta fiscala, nu mai datorati impozitul incepand cu luna urmatoare depunerii cererii de scadere;
-cu contractul de v/c (partea de jos) , cu certificatul de inmatriculare si placutele de inmatriculare mergeti la serviciul de inmatriculari si solicitati radierea din circulatie a masinii.
SUCCES!
Răspuns la discuția rovinieta
ATENTIE!

Prin decizia din 16.02.2015 a I.C.C.J. s-a admis recursul in onteresul legii retinandu-se ca"procesele -verbale de constatare si sanctionare a contraventiilor(...) transmise persoanelor sanctionate contraventional pe suport de hartie, sunt lovite de nulitate absoluta in lipsa semnaturii olografe a agentului constatator".
Aceasta decizie urmeaza a fi publicata in MONITORUL OFICIAL in cateva zile si dv.(tatal, parca este in cauza) solicitati instantei sa constate ca P.V. nu este semnat olograf si faceti trimitere la decizia de mai susu, solicitand anularea P.V. si pe cale de consecinta si exonerarea de la plata amenzii. SUCCES
Am fost amendat si mi s-a ridicat autoturismul de catre politia locala .
In procesul verbal , locatia inscrisa ca fiind aceea a savarsirii contraventiei este alta decat cea in care se afla autoturismul si de unde acesta a fost ridicat.
Inclusiv fotografiile depuse la dosar de catre politia comunitara arata o alta locatie decat cea aratata in procesul verbal de contraventie.
Cum ma sfatuiti sa -mi sustin cauza in fata instantei? multumesc!
Paratul, debitor al unei sume de bani, cetatean major,mi-a propus sa stingem procesul civil prin preluarea datoriei sale de catre parintii sai prin act notarial.
Este bine sa accept aceasta propunere?
Va multumesc anticipat!
Am obtinut in instanta in 2013 o hotarare definitiva privind inmatricularea fara plata taxei de poluare a unui autoturism.
Acum doresc sa inmatriculez efectiv acel autoturism.
Va trebui sa platesc timbrul de mediu desi am aceea hotarare de exonerare a obligatiei de a plati taxa de poluare? multumesc!