avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 493 soluții astăzi
Forum Activitate bacueti29

Activitate bacueti29

Notarul este pe raza localității. Pe.mine ma interesează dacă pot începe succesiunea cu alt notar decât cel cu care am făcut succesiunea după mama, avand în vedere ca o sa ajungem și la ea .Mulțumesc
Buna ziua. Trebuie sa facem o succesiune după bunicul, tatăl mamei.
Va rog sa ma lămuriți, dacă pot schimba notarul în condițiile în care am făcut la el o succesiune după mama?
Precizez ca acum facem succesiune după bunicul și implicit vom ajunge succesiv și la.mama ca să ajungem la ultimul moștenitor, adică la mine.?
Răspuns la discuția Plopi periculosi
Deci in mod normal primaria ar trebui sa rezolve . Nu ocolul silvic. Nu?
Buna ziua. Langa casa am 3 plopi foarte inalti. Problema este ca la o furtuna, vant etc acestia ar putea cadea pe casa sau pe fire de inalta tensiune aflate in imediata apropiere. Am facut o solicitare la primarie deoarece acestia nu pot fi taiati decat cu o masinarie speciala. De aici am fost trimisa la ocolul silvic pentru marcare. Apoi nu am mai primit niciun raspuns.
Unde m as mai putea adresa ca sa rezolv aceasta problema ?
Multumesc
Multumesc pentru raspuns!
Buna ziua. In urma decesului bunicului casa a ramas prin succesiune celor doi mostenitori ,: mama mea 12 si fratele ei 1/2. In ultimii 20 de ani noi am fost singurii care am platit impozitul. Ar putea avea acest lucru vreo influenta asupra mostenirii?
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema. Am cumparat de curand un apartament. Apartamentul este zugravit in huma, trebuie schimbata instalatia electrica, gresia faianta, parchetul, deci renovari obisnuiet fara spart de pereti si alte modificari.Am avut probleme cu un vecin care a spus ca il deranjam cu zgomotul si cheama politia. Mentionez ca nu am facut galagie in orele de liniste adica intre 13 si 15. Ce se poate face in acest caz, este nevoie de autorizatie ?Multumesc