avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 676 soluții astăzi
Forum Activitate LuminitaCamelia

Activitate LuminitaCamelia

Buna ziua. Am primit o somatie de la Serviciul Roman de Televiziune pentru plata taxei de TV restante si ma intereseaza daca sunt obligata sa platesc acesta taxa in conditiile in care in sediul social sunt inregistrate doua firme ( una plateste taxa TV) si nu beneficiem de acest serviciu (nici nu avem nevoie de el), practic nu suntem beneficiarii acestui serviciu.
Va multumesc.
Buna ziua. Reprezint o firma de distributie ( van-sell) care distribuie marfa prin agenti de vanzari cu marfa in gestiune. Ei primesc marfa conform avizelor de insotire a marfii, merg din client in client si vand marfa conform facturii si incaseaza conform chitantei. Marfa ramane in gestiunea lor in baza avizelor de intrare. La nevoie se completeaza stocul de marfa tot pe baza de aviz ( de la depozit central catre gestiune agentilor). As dori sa stiu cat este valabil un astfel de aviz si daca se intocmeste si NIR la agenti pentru marfa primita in gestiune pe baza avizelor. Va multumesc
Discuție Mail ciudat
Buna ziua

Am primit urmatorul mail si nu stiu despre ce este vorba:

"Stimate domnule/doamna, conform legii UI (Utilizatorilor de Internet) aprobata de senat, taxa anula calculata care trebuie platita in 48h de la primirea acestui e-mail, este de: 278.00 RON. Deoarece dinamicitatea moneziilor in ultima perioada a crescut foarte mult, plata se va face prin BITCOIN, la adresa: 1Ph2M7uvzSJ6nrceUfygNo6EYWAhjvs1pv
ID-ul atribuit este: #24532, dupa efectuarea platii, taxa v-a fi stearsa automat din baza de date in cel mult 12h.
** De mentionat ca plata se poate face prin ZebraPay! ** ([ link extern ] )
Registrul taxelor fiscale si nefiscale ale administratiei publice din Romania urmareste sa ofere contribuabilului un instrument prin care sa-i faciliteze accesul la informatiile legate de taxele, impozitele, tarifele, comisioanele, s.a.m.d. practicate in Romania de administratia publica. @ 2015"