avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 865 soluții astăzi
Forum Activitate Fatu Lucian

Activitate Fatu Lucian

Am nevoie de anumite lamuriri, va rog. In anul 2004 an infiintat o societate comerciala in care aveam calitatea de asociat si administrator. Dupa cativa ani activitatea societatii s-a suspendat , actualmente fiind suspendata ( de cativa ani buni ). Verificand actele societatii , am constatat ca in toate actele contabile , la rubrica " semnatura administrator " , asociata mi-a falsificat semnatura . Dumneaei are calitatea de asociat in societate privata si este angajata ca si consilier juridic ( functionar public ) intr-o institutie de stat. Intrebarea este , daca , ca si functionar public are dreptul de a a fi asociat intr-o societate privata , avand in vedere ca in declaratia de interese nu a precizat aceasta calitate ( de asociat), si urmatoarea intrebare , daca falsul ( ca semnatura ) in documente are termen de prescriere , si daca nu , cum ar trebui sa procedez. Va multumesc
Va multumesc mult
Daca un functionar public este acuzat de fals in declaratii de interese , i se retrage statutul de functionar public , si daca raspunsul este "DA" , in baza carei legi ?

Multumesc mul
Răspuns la discuția Institutie bugetara fara reactie
Am inteles , multumesc
Am sesizat unei institutii bugetare un fals in declaratia de interese a unui functionar public , si din subiectele pe care le-am evidentiat la acesta nu am primit nici un raspuns . Ce pasi trebuie sa urmez?
La o parte din neregulile sesizate am primit raspuns , iar la cele care sunt penale , nu .Cum trebuie sa procedez ?
Răspuns la discuția anulare contract de munca
Societatea este privata , s-au platiti taxele catre stat . chiar daca nu am prestat nici o activitate , atata timp cat s-au platit taxele la zi , timp de 6 ani , se poate anula contractul de munca? Pe motiv ca nu am prestat nici o activitate?
Răspuns la discuția Fals in acte
Trebuie sa iau legatura cu un avocat , sau care este procedura ? Asociatul spune ca a semnat in locul meu pentru ca asa i-am cerut eu , dar dansa ( asociata) mai este si functionar public (consilier juridic intr-o institutie bugetara ) , si nu are trecuta asocierea in declaratia de interese pe care o completeaza anual . Cum ar fi indicat sa procedez ?


Multumesc mult
Am avut un contract de munca la o societate , s-au platit darile catre bugetul de stat timp de 6 ani .In luna decembrie acest contract mi s-a inchis , si contabila refuza sa-mi elibereze adeverinta de vechime pe motiv ca nu am prestat nici o activitate .Chiar asa fiind , contractul de munca se poate anula pe cale judecatoreasca?
Răspuns la discuția Fals in acte
Am inteles , va multumesc mult
Răspuns la discuția Fals in acte
Trebuie sa cer expertiza grafologica ?