avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 967 soluții astăzi
Forum Activitate onyx

Activitate onyx

Răspuns la discuția Harta cu terenurile, birocratie.
salut , vreau sa achizitionez si eu un teren , este la marginea Bucurestiului . Cum pot sa aflu cine este propietar ? Pentru orice teren de care sunt interesat din Bucuresti cui trebui sa ma adresez pentru a afla propietarul ? multumesc .
era firma care mi-a vandut hardiskul obligata sa-mi faca proba la el ? cum pot dovedi ca nu mi-au facut ?
ideea e ca nici eu nu prea ma pricep la componente, si stiu ca pentru a instala hard-ul tre sa platesti .
din pacate hardul e luat pe firma si OPC-ul nu prea ma poate ajuta .
buna ziua ,
am achizitionat in luna octombrie o componenta de calculator ( un hard disk) . Produsul l-am primit sigilat . Nu l-am montat imediat in calculator , ne avand cunostintele necesare , ci de abia peste o luna . In momentul in care am pornit calculatorul , din hard disk a iesit fum .
L-am dus la firma de la care l-am luat pentru acordarea garantiei , dar acestia au refuzat sa primeasca produsul in service , din cauza ca acesta prezinta urme de arsuri pe partea electronica a hardului . In certificatul de garantie este precizat explicit pierderea garantiei in cazul in care produsul prezinta arsuri si impuscaturi , acestea presupunandu-se ca au aparut in urma unor socuri electrice .
In momentul in care am primit produsul nu mi s-a facut proba , deci consider ca produsul era defect inca de la inceput . Trebuia sa mi se faca proba , aceasta fiind o componenta de calculator care nu poate functiona individual ?
Răspuns la discuția prestari servicii fara angajati
nu prea am inbteles nimic din raspuns,sau raspunsul era pt alt post.
- SRL avem ca activitate si servicul calculatoarelor,suntem 2 asociati, si nu avem nici un angajat .

- Pentru a putea emite facturi pentru prestari service trebuie sa avem angajati?
Răspuns la discuția contract de comodat
pentru a putea trece in contabilitate cheltuielile ce sunt stipulate in contractul de comodat , contractele (la curent, telefonul,internet..etc) trebuie sa fie pe firma?
Stiu ca exista o lege,prin care o firma daca angajeaza un student sau absolvent de cel mult un an,care nu a mai lucrat,primeste de la stat,salariul minim pe economie pt acel angajat.
Va rog sa ma corectati daca gresesc.

Intrebarea mea este daca eu ,ca asociat intr-un srl pot sa ma angajez la firma mea beneficiind de aceasta lege.Va multumesc