avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Activitate Aliz21

Activitate Aliz21

Mama avea proprire pe salariu până în noiembrie 2023 după care în decembrie, ianuarie,februarie (2024) a primit salariul întreg.Azi 1martie ne trezim cu o somație de la executor că s-au actualiza nu știu ce...și mai are de plată 1000 de lei...se poate așa ceva după 3 luni sa se trezească sa mai plătim....
Bună ziua
Mama avea proprire pe salariu până în noiembrie 2023 după care în decembrie, ianuarie,februarie (2024) a primit salariul întreg.Azi 1martie ne trezim cu o somație de la executor că s-au actualiza nu știu ce...și mai are de plată 1000 de lei...se poate așa ceva după 3 luni sa se trezească sa mai plătim....
Dacă rezolvă intr-un fel...cu buletinul..?Ar insemna falsificare...sa inteleg..Mama lor traieste si sunt 4 frati(.Nu stiu unde vrea sa ajunga cu asta)Conteaza asta la mostenire?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Va trebui sa faceti succesiunea de pe urma socrului.
Dar, problema este cu rectificarea numelui de pe titlul de proprietate. Nu ati observat pana acum ca este trecut gresit? Daca ati observat de ce nu a intreprins socrul dvs.cat timp a fost in viata nimic in sensul rectificarii ?!?

Dacă rezolvă intr-un fel...cu buletinul..?Ar insemna falsificare...
Bună seara
Socrul meu a murit recent.El eşte singur trecut in titlul de proprietar(nu si soacra mea).Un frate al sotului vrea sa-si faca buletin.Este posibil acest lucru?
Mentionez ca numele socrului este scris gresit in titlu
Concediu de lauzie
In ultimii 2 ani am fost angajată 12 luni la o firma(2020 februarie) după care 6 luni am întrat în șomaj(pana în august) .În 7septrmbrie am născut. Am depus actele pentru concediu de lauzie 42 de zile obligatorii. Întrebarea mea este cum se calculează concediul dacă am avut venitul 500 RON (adică șomajul)
Răspuns la discuția Alcoolemie
De ce anume depinde dacă voi fi trimisa în judecata?

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Daca veti fi trimis in judecata, individualizarea pedepsei se face in functie de circumstantele reale si personale.
In cazul unei condamnari, permisul se anuleaza.
Asigurati-va apararea.

Discuție Alcoolemie
Bună ziua
Alcoolul în aer 0.77 am înțeles ca în sânge va fi dublu..??!! Caz penal... Amenda penala... La ce sa ma aștept?
Discuție Imputernicire
Bună ziua. Tatăl fiind în străinătate (Germania) cum poate sa facă imputernicire mamei, ea fiind în România cu minorul, pentru a se întoarce la reședința în Germania
Răspuns la discuția Somaj
Mulțumesc mult pentru răspunsuri

Cornel Vasile a scris:

Puteti suspenda la ONRC activitatea societatii pe durata somajului.