avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună seara Socrul meu a murit recent.El eşte singur ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună seara Socrul meu a murit recent.El eşte singur trecut ...

Bună seara
Socrul meu a murit recent.El eşte singur trecut in titlul de proprietar(nu si soacra mea).Un frate al sotului vrea sa-si faca buletin.Este posibil acest lucru?
Mentionez ca numele socrului este scris gresit in titlu
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:40, 5 Ianuarie 2022
Pai cine sa il ia in spatiu ?
Va trebui sa faceti succesiunea de pe urma socrului.
Dar, problema este cu rectificarea numelui de pe titlul de proprietate. Nu ati observat pana acum ca este trecut gresit? Daca ati observat de ce nu a intreprins socrul dvs.cat timp a fost in viata nimic in sensul rectificarii ?!?
Dacă rezolvă intr-un fel...cu buletinul..?Ar insemna falsificare...
Dacă rezolvă intr-un fel...cu buletinul..?Ar insemna falsificare...sa inteleg..Mama lor traieste si sunt 4 frati(.Nu stiu unde vrea sa ajunga cu asta)Conteaza asta la mostenire?

Cabinet individual de avocat „Petrescu C.” a scris:

Va trebui sa faceti succesiunea de pe urma socrului.
Dar, problema este cu rectificarea numelui de pe titlul de proprietate. Nu ati observat pana acum ca este trecut gresit? Daca ati observat de ce nu a intreprins socrul dvs.cat timp a fost in viata nimic in sensul rectificarii ?!?

Cum doamna, sa faca buletin, unde sa isi faca buletin si cine sa il ia in spatiu???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune, mostenire acte lupealaura lupealaura Situatia noastra e cam asa: soacrii mei si-au construit impreuna casa unde au locuit. Soacra a murit acum 10 ani, iar dupa nu s-a facut succesiunea. Sotul meu ... (vezi toată discuția)
Moºtenire fodoretelkaeva fodoretelkaeva Vă rog să-mi spuneţi;pentru deschiderea succesiunii după moartea soţului, este nevoie să se facă şi succesiunea socrului- acesta a murit acum 6 ani, ... (vezi toată discuția)
Luarea in spatiu bogdan57 bogdan57 Buna seara, ma confrunt cu următoarea problema:Suntem trei frați, tatăl nostru a murit, mama traieste avem un apartament cu trei camere, succesiunea nu a ... (vezi toată discuția)