avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 350 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Luarea in spatiu
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Luarea in spatiu

Buna seara, ma confrunt cu următoarea problema:Suntem trei frați, tatăl nostru a murit, mama traieste avem un apartament cu trei camere, succesiunea nu a fost făcută, eu m-am însurat cu prietena mea legal, mama ia făcut prietenei mele buletin pe apartamentul batranesc(cel cu trei camere pentru care nu a fost făcută succesiunea ),eu vreau să mă mut într-o cameră cu soția mea, unul din frați mi-a zis că dacă mă mut face plângere la poliție, cum ca mama a luat-o pe soția mea in spatiu fără să i ceara acordul si ca navea voie,so ia in spatiu fără acordu copiilor, si poliția ii va anula buletinul.Vreau să vă întreb;Mama trebuia să i ceara fratelui meu acordul ,ca să o ia în spatiu pe sotia mea?
Poate poliția sa i anuleze buletinul ?Mersi mult!!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 09:42, 23 Februarie 2020
Face plangere aiurea.. mama dvs nu trebuia sa ceara acordul cuiva ca sa faca buletin la adresa oricui.
Va si puteti muta..
Nu ii va anula buletinul, fiti pe pace.
Fratele dvs nu are decat sa ceara sa dezbateti succesiunea dupa tata si sa ceara partajul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune/mostenire SAnamaria SAnamaria Buna ziua, O sa va relatez o poveste trista, dar adevarata.........Si va rog sa ma ajutati. Acum 17 ani bunicii mei au cumparat un apartament cu 2 camere ... (vezi toată discuția)
Probleme cu bancile Fanel99 Fanel99 Am un frate mai mic care are datorii la trei banci,a luat creditele si acum nu poate plati el este insurat locuieste la sotie dar creditele figureaza cu adresa ... (vezi toată discuția)
Evacuare din spatiu ionut321 ionut321 Buna seara! Ce demersuri sunt necesare pentru a evacua pe cineva din spatiu? chiar si prorpiul fiu. Acesta nu mai locuieste la mine de 3 ani s-a mutat in alta ... (vezi toată discuția)