avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 886 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Somaj

De 6 ani am o firma(II)pe numele meu dar cu care în ultimii 4 ani nu am avut activitate adică venit 0.Acum un an m-am angajat la o firma...si voi întra in somaj la care am dreptul... Dar ma gândesc ca voi avea probleme din cauza ca am firma mea (figurez doar ca administrator)
Cel mai recent răspuns: Aliz21 , utilizator 18:45, 10 Februarie 2020
Puteti suspenda la ONRC activitatea societatii pe durata somajului.
Mulțumesc mult pentru răspunsuri

Cornel Vasile a scris:

Puteti suspenda la ONRC activitatea societatii pe durata somajului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl care nu a avut activitate plateste impozit forfetar? popc popc Buna seara, Am o societate comerciala( SRL) infiintata in 2005 care nu a avut nicioadat activitate. NU am depus la declaratii iar in loc de situatii ... (vezi toată discuția)
Dosar indemnizatie crestere copil alexandrabb alexandrabb Buna ziua, Am o nelamurire in ceea ce priveste acordarea indemnizatiei pt cresterea copilului pana la 2 ani. Eu detin doua contracte de munca, unul cu norma ... (vezi toată discuția)
Daca nu pot intra in cic as putea beneficia macar de somaj?? ela_b84 ela_b84 Buna ziua, situatia mea este urmatoarea: momentan sunt insarcinata si la data nasterii voi avea 10 luni cotizate, deci conform legii nu pot intra in CIC, iar ... (vezi toată discuția)