buna ziua
incerc sa fac cadastru la un teren cu casa in zona rurala ,suprafata imprejmuita cu gard pe trei laturi ,cu vecini si pe una cu iesire la drum judetean
detin act de proprietate emis in anii 94 pe acest teren, in suprafata de 3600 m/2 , suprafata mostenita de la bunici
la masuratoarea efectuata de catre domnul inginer cadastrist a rezultat o suprafat de 3800 m/2 , acesta spunandu-mi ca am nevoie de semnaturile vecinilor pentru trecerea suprafetei exacte in cadastru si ulteriol in rol
aici apare problema .... nu am avut niciodata certuri sau discuti cu vecinii pe tema suprafetei de teren, aceasta fiind imprejmuita , dar unul din cei trei nu vrea sa-mi semneze... pe motiv ca..... nu semneaza....
ce este de facut ?? daca tot dau bani , vreau sa fac un lucru calumea
?????
multumesc
buna ziua
am o intrebare legata de calculul pensiilor
mama mea dupa o vechime in campul muncii de 24 ani si 17 zile dintre care 14 ani si 6 zile la CAP si restul la o unitate bugetara de stat ,a iesit la pensie in 03.2017 pentru limita de varsa cu ''frumoasa '' pensie de 442 ron calculat , si ia in mana 520ron echivalentul pensiei de asigurari sociale
am depus o contestatie anul trecut in luna 05.2017 si am primit raspuns in ianuarie 2018 cu aceeasi vechime cu 491ron ,se specifica pe decizie a fii tot pensie de asigurari sociale
considerandu-ma nedraptatit ca dupa 24 ani de munca sa ia ca pensie atat de putin ,pensie minima garantata de stat, va rog a ma ajuta in aceasta problema, considerati ca este necesar a face o inaintare in instanta ?
multumesc
unde se poate face plata?
multumesc
buna ziua
cez vanzare mi-a emis o factura de curent mai mare decat normala
am deschis un proces cu cez vanzare in urma careia sa dat o hotarare judecatoreaca prin care sa hotarat sa platesc o suma de mica decat factura emisa de catre cei de la cez pentru care sa deschis procesul
cum pot plati acuma factura ?
Buna ziua
Lucrez ca as medical generalist cu studii superioare intr-o institutie de stat ce se ocupa cu ingrijirea persoanelor cu dezabilitati, unitatea se afla in proces de restructurare, ce implica si disponibilizarea a unui nr de 5 asistenti dintrun total de 17 la alta unitate
Intrebarea mea este , care sant criterile legale de disponibilizare , tinand cont ca evaluarea anuala a angajatorului este identica la toti asistentii , toti asistentii fiind incadrati ca as.med.generalist PL eu fiind singurul incadrat ca as.med.generalist S. As vrea tot odata sa stiu daca faptul ca am studii superiore ma va proteja de acest proces de restructurare ?
Va multumesc !
Ultima citire sa facut cu o 3 luni inainte
Dar ...... Recalcularea prejudiciului se face la 3 ani , un an ,sau de la ultima verificare
Buna ziua
Intrebarea mea este care este perioada de calcul pentru un prejudiciu in urma unei fise de constatre intogmita de o echipa NTL CEZ in data de 25.03.2015 ?
Mentionez ca in data de 20.08.2014 am avut sigilare in masa grup de masuara FB/BMP
Care ar trebui sa fie perioada de recalculare ?
Va multumesc !