avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 554 soluții astăzi
Forum Activitate laurentzju

Activitate laurentzju

Răspuns la discuția Centrala termica
ynocentta a scris:

Pentru Capitala ,in acest an nu se mai elibereaza documente pentru debransare de la sistemul centralizat alimentare cu agent termic si instalare CT
Verificati daca exista acordul pentru debransare,dispus prin hotararea adunarii generale a proprietarilor asociatiei de proprietari

Am acel acord pt ca face parte din actele obligatorii ale dosarului de debransare, dar cu ce ma poate ajuta??
Răspuns la discuția Debransare RADET 2017
Buna ziua. Aceeasi problema cu debransarea o am si eu si saturat fiind de refuzul lor indirect de debramsare sunt decis sa ii actionez in insstanta. Stie cineva daca este necesar avocat sau se ppate face pe cont propriu? Daca este valabila prima varianta, imi puteti recomanda un avocat? Trebuie sa pumem umar de la umar si sa scapat de acest parazit RADET care nu se lasa alegem eficienta si confortul! O zi buna!
Răspuns la discuția Debransare RADET Bucuresti
Zefan a scris:

In 2017 a reusit cineva sa faca proiectul tehnic beton si sa i fie aprobata debransarea ? Mentionez ca am apelat la o firma de specialitate si a fost respins proiectul de 3 ori !

Buna ziua. Aceeasi problema cu debransarea o am si eu si saturat fiind de refuzul lor indirect de debramsare sunt decis sa ii actionez in insstanta. Stie cineva daca este necesar avocat sau se ppate face pe cont propriu? Daca este valabila prima varianta, imi puteti recomanda un avocat? Trebuie sa pumem umar de la umar si sa scapat de acest parazit RADET care nu se lasa alegem eficienta si confortul! O zi buna!
Răspuns la discuția Centrala termica
Va salut. Sunt in cautarea unui apartament pe care sa-l cumpar si printre ofertele gasite mi-au atras atentia 2 apartamente ai caror proprietari nu si-au mai platit ratele si au fost executati silit. Pana aici nimic nemaintalnit intr-o tara in care esti nevoit sa-ti faci credit pe 30ani pt o locuinta. Insa pe ambele apartamente mai figureaza in extrasul de carte funciara sarcini, si nu anume "Sechestru penal"(datorii anaf). Banca are tot dreptul sa vanda apartamentul pentru ca are intaietate atata timp cat a avut ipoteca pe apartament dar ce se intampla cu acel sechestru din cartea funciara? Nu sunt datoriile mele si normal ar fi ca nu ar trebui sa le platesc dar fiindca nu ma pricep am rugamintea sa ma lamuriti. Dupa achizitionare care este procedura de a ridica sechestrul acela al fostului proprietar? Exista riscul cat de mic ca dupa cumparare, sechestrul sa nu fie ridicat si eu sa pierd dreptul de proprietate? Va multumesc anticipat!