avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1011 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Debransare RADET Bucuresti
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Debransare RADET Bucuresti

In 2017 a reusit cineva sa faca proiectul tehnic beton si sa i fie aprobata debransarea ? Mentionez ca am apelat la o firma de specialitate si a fost respins proiectul de 3 ori !
Cel mai recent răspuns: Anghel Romeo , utilizator 21:20, 4 Iunie 2018
Zefan a scris:

In 2017 a reusit cineva sa faca proiectul tehnic beton si sa i fie aprobata debransarea ? Mentionez ca am apelat la o firma de specialitate si a fost respins proiectul de 3 ori !

Buna ziua. Aceeasi problema cu debransarea o am si eu si saturat fiind de refuzul lor indirect de debramsare sunt decis sa ii actionez in insstanta. Stie cineva daca este necesar avocat sau se ppate face pe cont propriu? Daca este valabila prima varianta, imi puteti recomanda un avocat? Trebuie sa pumem umar de la umar si sa scapat de acest parazit RADET care nu se lasa alegem eficienta si confortul! O zi buna!
@laurentzju
Ati tot postat acelasi mesaj la discutii deschise de alti utilizatori. Ati primit deja un raspuns. Nu inteleg de ce nu deschideti o discutie noua in care sa explicati experienta dvs. si sa cereti sfaturi de la cine va poate ajuta.
Pe forum nu primiti recomandare de avocat. Deja vi s-a spus cum puteti intra in legatura cu un avocat.
Buna ziua. Ati mai reusit sa obtineti acordul de debransare? Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Centrala termica Andra B Andra B Buna ziua. Sunt in curs de a achizitiona un apartament in Bucuresti.actele vor fi gata saptamana viitoare.In acest apartament nu a mai locuit nimeni de 7 ani ... (vezi toată discuția)
Debransare radet 2017 Andreium Andreium Bună ziua, Știu ca s-a discutat și rasdiscutat problema debransarilor de la sistemul de încălzire centralizata în condominii în care mai exista și ... (vezi toată discuția)
Incercari debransare radet bucuresti mihaitrandafir mihaitrandafir Buna ziua. La inceputul anului 2010 am inceput amenajarea unui apartament in care am dorit si instalarea unei centrale termice pe gaz. Am inceput demersurile ... (vezi toată discuția)