avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 636 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Cumparare apartament executat silit de catre banca dar ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Cumparare apartament executat silit de catre banca dar care are si sechestru

Va salut. Sunt in cautarea unui apartament pe care sa-l cumpar si printre ofertele gasite mi-au atras atentia 2 apartamente ai caror proprietari nu si-au mai platit ratele si au fost executati silit. Pana aici nimic nemaintalnit intr-o tara in care esti nevoit sa-ti faci credit pe 30ani pt o locuinta. Insa pe ambele apartamente mai figureaza in extrasul de carte funciara sarcini, si nu anume "Sechestru penal"(datorii anaf). Banca are tot dreptul sa vanda apartamentul pentru ca are intaietate atata timp cat a avut ipoteca pe apartament dar ce se intampla cu acel sechestru din cartea funciara? Nu sunt datoriile mele si normal ar fi ca nu ar trebui sa le platesc dar fiindca nu ma pricep am rugamintea sa ma lamuriti. Dupa achizitionare care este procedura de a ridica sechestrul acela al fostului proprietar? Exista riscul cat de mic ca dupa cumparare, sechestrul sa nu fie ridicat si eu sa pierd dreptul de proprietate? Va multumesc anticipat!
Puteti ridica ipoteca dupa cumparare dar nu puteti radia sechestrul pana ce nu se face plata catre ANAF desi nu e datoria dvs. Va ramane cu sarcini . Instantele au respins cererea de ridicare sechestru intr-un caz similar.Doar daca platiti catre ANAF acea datorie veti ridica sechestrul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ridicare sechestru la cererea tertului adjudecatar Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Cabinet Individual Avocatura CAZACU IOANA Ma aflu in urmatoarea situatie:sunt adjudecatarul unui imobil asupra caruia s-a inscris un sechestru de catre Parchet dupa inscrierea ipotecii si a somatiei ... (vezi toată discuția)
Poate fi executat silit un imobil asupra căruia există un sechestru asigurător pus de procuror? radu101979 radu101979 Buna ziua! Am urmatoarea situatie: asupra fratelui meu a inceput o urmarire penala inca de acum 3 ani, iar asupra imobilului in care locuieste momentan s-a ... (vezi toată discuția)
Sechestru pe casa si pe bunuri anca888 anca888 Buna ziua, am si eu o intrebare.am o intreprindere familiala .si am strans o datorie la ANAF de 12000 lei pe firma(cartea de munca) si 5000 lei pe CNP. Va ... (vezi toată discuția)