nu stiu daca intereseaza dar la auzul acestor informatii copiii au decis sa renunte la cetatenia romana .pentru mine este o veste crunta,dar e posibil sa faca si gestul asta
buna ziua am 2 copii care lucreaza in strainatate ,unul lucreaza in spania si celalalt in anglia ,ambii cu forme legale de munca .nu au proprietati in tara pe numele lor...intrebarea este :ei trebuie sa plateasca impozite in tara,ca nu prea inteleg legea .trebuie cunostinte juridice ca sa intelegi termenii si conditiile
am un credit bancar in suma de 54000 ron la o banca, cu rata fixa si un comision de administrare credit de 0.4% pe luna care insumeaza 15000 ron pe toata perioada contractului care mi se pare exagerat de mare ,cumulat cu 23500 ron dobanda +3200 ron primade asigurare dubleaza valoarea creditului.Intrebarea mea este :ce sanse am in instanta ca sa anulez comisionul de administrare ,care mi se pare abuziv?
incepand cu data de 1 iunie 2013 sunt pensionar cu pensie de invaliditate gr 3 si am varsta de 58 de ani .am o vechime in munca de 35 de ani si 4 luni la data pensionarii cumulati cu munca efectuata in gr 1 si 2 de munca si cu data pensionarii la varsta de 60 de ani si 6 ani. intrebarea mea este; am dreptul la recalcularea pensiei prin calcularea procentelor atribuite grupelor de munca ,respectiv 50% pentru grupa 1 si 25 % pentru gr 2 de munca.?
bona ziua ... in data de 10 iunie 2015 am cumparat niste piese auto de la un magazin specializat ,cu bon fiscal,iar dupa demontare, mecanicul a constatat ca alta este cauza ,am incercat sa duc piesele inapoi nedesigilate ,vanzatorul a zis ca nu poate sa restituie banii ,ci numai la schimb cu alte piese de care eu nu am nevoie .intrebarea este:am dreptul sa primesc banii inapoi sau sa iau altceva la schimb de care nu as avea nevoie? va multumesc
in timp ce comentam pe forum, am primit si raspuns la plangera mea adresata DIICOT,prin care mi se aduce la cunostinta ca a fost trimisa catre parchetul de pe langa judecatoria bv