avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 740 soluții astăzi
Forum Activitate ionelgratian

Activitate ionelgratian

Carp Mircea a scris:

D-voastra faceti trimitere la prevederile legii 195/2020.
Aceasta lege a tot fost prorogata de mai multe ori si s-a propus sa se renunte la ea.
[ link extern ]

Legea 1561 din 13.09.2022 publicată în monitorul oficial în 19.09.2022.
Bună ziua. Lucrez in domeniul feroviar cu funcția de impegat de mișcare, vechime la siguranța circulației de 33 de ani, contribuție totală la sistemul public de pensii de peste 35 de ani. Vârsta 57 de ani.La casa de pensii nu îmi primesc dosarul de pensie. Legea 1561/2022 specifică lista funcțiilor cu atribuții și responsabilități în siguranța circulației feroviare unde la punctul 16 din anexa 1 este și funcția de impegat de mișcare. Legea 360/2023 la art 48 locurile de munca în condițiile speciale,litera l sunt cele care vizează siguranța circulației feroviare. La articolul 49 litera c specifică reducerea vârstei standard de pensionare cu 11 ani dacă ai 25 de ani la siguranța circulației feroviare. Ce pot face în continuare dacă casa de pensii nu îmi primește dosarul ?
Răspuns la discuția Taxa salubritate.
Nu știe nimeni?

ionelgratian a scris:

Bună ziua, primăria a procedat corect dacă în impozitul pe anul 2018 au inclus și taxa de salubritate pe anul 2018 deci plătești în avans un serviciu?

Bună ziua, primăria a procedat corect dacă în impozitul pe anul 2018 au inclus și taxa de salubritate pe anul 2018 deci plătești în avans un serviciu?
Discuție Donație casa
Bună ziua, am un vecin care dorește să-mi cedeze o casa de locuit, nu este întăbulat, acuma se lucrează la cadastru, este divorțat, are 2 copii, el nu dorește să lase la copii ceva ,ce trebuie să fac să treacă casa pe numele meu? Mulțumesc.
Răspuns la discuția Abuzuri administratie
Multumesc=D>
Buna seara,unde m-as putea adresa in legatura cu abuzurila savarsite de catre administratia locala,in speta de catre viceprimar care foloseste utilajele primariei in scopuri personale fara achitarea contravalorii serviciilor,iar masina de serviciu sa zic asa sta parcata la domiciliu si aceasta fiind folosita in scopuri personale mai mult decat in folosul comunitatii(o Dacie Papuc o terminat-o anul trecut si de atunci nu a mai miscat de la dansul din curte ??????
Buna seara,stie cineva cat costa o copie legalizata dupa diploma de bac?
Buna seara.In cazul in care o persoana are datorii la primarie[amenda,impozit,etc] angajatii primariei au dreptul sa nu-i elibereze adeverinta[pt.apia,telefonie,etc]?
Răspuns la discuția Efectuare cadastru
Dar oare cu fonduri europene nu se putea? Am auzit ca alte localitati asa ar fi facut,sau sant minciuni?