avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Refuz eliberare adeverinta din cauza datoriilor ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Refuz eliberare adeverinta din cauza datoriilor neplatite catre primarie

Buna seara.In cazul in care o persoana are datorii la primarie[amenda,impozit,etc] angajatii primariei au dreptul sa nu-i elibereze adeverinta[pt.apia,telefonie,etc]?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 20:12, 2 Aprilie 2015
Este o masura la limita legii,menita sa oblige contribuabilul sa achite debitul in urmarire
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz eliberare adeverinta de la registrul agricol! xander123 xander123 Functionarii unei primari refuza dreptul unei batrane la o adeverinta de la registrul agricol motivand faptul ca are restante la impozitul pe casa si teren. ... (vezi toată discuția)
Radiere auto, legalitate conditionare eliberare adeverinta de la impozite si taxe marianv_03 marianv_03 Buna ziua! Am au autoturism pe care l-am predat la REMAT si pe care vreau sa-l radiez de la Impozit si implicit din circulatie. M-am prezentat la cei de la ... (vezi toată discuția)
Amenzi ratb alina_pp alina_pp salutare comunitatii avocatnet! Am si eu o intrebare legata de plata amenzilor ratb prin birourile de taxe si impozite de la nivelul primariilor satesti. Se ... (vezi toată discuția)