avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 979 soluții astăzi
Forum Activitate Cretu1987

Activitate Cretu1987

Buna ziua. Miam scos un cerificat medico legal sa il predau in instanta. Am trecut 2 martori in raport. Daca ei nu mai sunt in tara pot pune pe altcineva? Ps. Am toata scara martora.
Buna ziua. Acum cateva zile am fost batut de un vecin am fost la spital am scos certificat. Ce pot face in continuare. Nu am nici o zi de spitalizare. Am 2 martori. Si lui ia facut dosar penal. Am 2 dinti rupti ogaura in cap ca am cazut cu capul de un pietroi.
Răspuns la discuția Transfer proprietate
Te duci la notar cu tatal tau daca este si el in acte. eu stiu ca am fost martor la asa ceva, ca iti trebuie un martor din vecini "CICA" si o sa il intrebe pe martorul "Fals" daca mai sta cineva acolo cam cati metri are curtea ceva de genu. si dupa o saptamana ori trece pe numele tau actul ori pe numele tatalui tau .
Buna ziua am si eu o neclaritate cu apa de la apometre.... la noi la intretinere se trece automat cate 1 mc de persoana chiar daca nu consumi sau nu esti acasa nici macar nu vine cineva acasa sa se uite macar la apometre daca sunt bune sau nu #-o....mi-am facut cerere la administratie pentru 3 luni , mi-a acceptato apoi luna care vine ma trecut iar .... vecini daca ma mai vedau trecand pe acasa ei spuneau ca stau aici si cica e la vrajeala cererea mea. eu din cate stiam pot sa vin sa mai controlez daca imi curge apa in casa sau ceva de genu gaze , curent etc... Si in concluzie ....Are voie sa imi treaca neaparat 1 mc de apa pe luna daca nu consum? Si daca am voie sa vin in treacat pe acasa fara sa ma bage iar la intretinere?:O
Răspuns la discuția Somaj
Multumesc pentru raspuns . Sa aveti o zi frumoasa si fara "Belele" .
Răspuns la discuția Somaj
Daca am articolul 55 ma deranjeaza sa ma angajez in alta parte ?
Răspuns la discuția Somaj
Treaba este ca maine aflu cu ce articol..... dar as vrea sa aflu dupa cat timp mai poti depune actele.... pe 1 mai 2014 am incheiat cim
Discuție Somaj
Buna seara am si eu o singura intrebare.
Nu am mai lucrat cu carte de munca de 10 luni.Si as vrea sa stiu daca e tarziu sa depun acum actele pentru ajutorul de somaj ...... tinand cont de ce se cere cotizare si asmd sunt in regula am lucrat fara intrerupere apx 3 ani .