avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 906 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Certificat medico-legal
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Certificat medico-legal

Buna ziua. Acum cateva zile am fost batut de un vecin am fost la spital am scos certificat. Ce pot face in continuare. Nu am nici o zi de spitalizare. Am 2 martori. Si lui ia facut dosar penal. Am 2 dinti rupti ogaura in cap ca am cazut cu capul de un pietroi.
Cel mai recent răspuns: ContSters331166 , utilizator 22:26, 14 Iunie 2015
S-au indeplinit cerintele toate pentru dosat penal ?
Au fost audiati martorii ?
Daca da , asteptati sa ajungeti la procuror pentru o ultima declaratie ... apoi in proces ... unde veti cere despagubiri si etc sau ce hotareste instanta daca vreti sa ajungeti la proces sau in cel mai rau caz pentru dumneavoastra este sa va impacati , el sare cu banul direct la tine in buzunar ca sa scape de amenda penala / suspendare sau inchisoare ... .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Agresiune flodin47 flodin47 Sora mea traieste in concubinaj cu un individ care la varsta de 61 ani nu are nimic nici macar pensie.A batut-o pe sora mea (eu si sora fiind propietari) si ia ... (vezi toată discuția)
Caz penal? Ianaa Ianaa Buna seara, Tatal meu in varsta de 64 de ani isi pastea oile pe tarlaua neingradita a cuiva. Proprietarul suparat a format o gasca compusa din fisu si inca doi ... (vezi toată discuția)
Vatamare corporala cercetasa cercetasa am un proces in care sunt inculpat pentru vatamare corporala , a avut loc o bataie intre cumnatul meu si un vecin al meu iar eu am intrat si i am ... (vezi toată discuția)