Buna seara, Tatal meu in varsta de 64 de ani isi pastea oile pe tarlaua neingradita a cuiva. Proprietarul suparat a format o gasca compusa din fisu si inca doi si au trecut la treaba: la-u batut mar pe tatal meu. Acesta de rusinea familiei nu a spus imediat ca a fost batut ci ne-a spus ca a cazut. Dupa cateva zile (adica azi) a recunoscut ca a fost batut ca nici nu stie cum a ajuns acasa (lucru evident din felul cum arata). Evident ca primul lucru pe care il voi face maine este sa merg la doctor, legist etc.
Va rog sa-mi spuneti care sunt sansele intr-un proces penal de vatamare corporala grava daca tatal meu nu are MARTORI!!
Inca are tumefiate picioarele, rani la cap si dureri de ficat. Evident ca
Sa faca plangere la politie si functie de mersul cercetarilor poate aduce eventual martori indirecti, care sa-l fi vazul inainte de accident si imediat dupa, chiar daca nu au vazut faptele.
Sa faca plangere la politie si functie de mersul cercetarilor poate aduce eventual martori indirecti, care sa-l fi vazul inainte de accident si imediat dupa, chiar daca nu au vazut faptele.
da , are dreptate , tot ce e posibil sa se fi laudat prin bar sau la vecini ... dar sfatul meu fi insistent altfel nu vor face nimic , am experienta cu ei.
Ce trebuie sa fac?
mona_lisa
Buna ziua!
Am o problema si sper sa primesc un raspuns pertinent din partea cuiva care s a mai confruntat cu o asemenea situatie.
In urma cu o zi fiul meu a ... (vezi toată discuția)