avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 687 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... CAZ Penal?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

CAZ Penal?

Buna seara, Tatal meu in varsta de 64 de ani isi pastea oile pe tarlaua neingradita a cuiva. Proprietarul suparat a format o gasca compusa din fisu si inca doi si au trecut la treaba: la-u batut mar pe tatal meu. Acesta de rusinea familiei nu a spus imediat ca a fost batut ci ne-a spus ca a cazut. Dupa cateva zile (adica azi) a recunoscut ca a fost batut ca nici nu stie cum a ajuns acasa (lucru evident din felul cum arata). Evident ca primul lucru pe care il voi face maine este sa merg la doctor, legist etc.
Va rog sa-mi spuneti care sunt sansele intr-un proces penal de vatamare corporala grava daca tatal meu nu are MARTORI!!
Inca are tumefiate picioarele, rani la cap si dureri de ficat. Evident ca
Cel mai recent răspuns: Francisc Gerber , Avocat 22:17, 6 Noiembrie 2012
depinde cate zile de spitalizare ia atunci se hotareste daca e caz penal sau nu , problema e ca nu are martori banuiesc.

PS. daca era tatal meu saream peste treaba ca e caz penal sau nu.
Ultima modificare: Marți, 6 Noiembrie 2012
Vampp, utilizator
Sa faca plangere la politie si functie de mersul cercetarilor poate aduce eventual martori indirecti, care sa-l fi vazul inainte de accident si imediat dupa, chiar daca nu au vazut faptele.
FranciscGerber a scris:

Sa faca plangere la politie si functie de mersul cercetarilor poate aduce eventual martori indirecti, care sa-l fi vazul inainte de accident si imediat dupa, chiar daca nu au vazut faptele.



da , are dreptate , tot ce e posibil sa se fi laudat prin bar sau la vecini ... dar sfatul meu fi insistent altfel nu vor face nimic , am experienta cu ei.
corect. s-a laudat in bar . dar lumea il stie de frica pentru ca a mai facut puscarie pentru ceva similar
trebuie sa va implicati putin daca vreti ca lucrurile sa nu ramana asa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce pedeapsa risca si la ce se incadreaza fapta k1dand k1dand BUNA ZIUA ! Am fost de curand martorul unui incident intr-un bar in care eram 6 persoane una din persoane a batjocorit si facut misto circa 1 ora de un om ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac? mona_lisa mona_lisa Buna ziua! Am o problema si sper sa primesc un raspuns pertinent din partea cuiva care s a mai confruntat cu o asemenea situatie. In urma cu o zi fiul meu a ... (vezi toată discuția)
Arcada sparta intr-o discoteca fara sa ma ating de cel care a dat Mihai Dorohoi Mihai Dorohoi Buna ziua,acum 1 luna am fost la sat la bunici intr-o discoteca,am primit mai multe sticle in cap(deoarece nu cadeam pentru ca eram foarte ametit),pana sa ... (vezi toată discuția)