avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... martori certificat medico legal
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

martori certificat medico legal

Buna ziua. Miam scos un cerificat medico legal sa il predau in instanta. Am trecut 2 martori in raport. Daca ei nu mai sunt in tara pot pune pe altcineva? Ps. Am toata scara martora.
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 15:03, 23 Iunie 2015
Instanta de judecata,analizand documentele din dosar ,conditionat de complexitatea spetei poate admite proba cu martori
In situatia in care este admisa proba cu martori,urmeaza sa precizati ca martorii initial indicati nu se pot prezenta in instanta,urmand ca instanta sa dispuna necesitatea nominalizarii altor martori

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenda contraventionala wwalentin wwalentin Buna ziua, As dori raspuns la problema urmatoare: am facut contestatie impotriva unui PV de contraventie emis de Politie ,iar la primul termen (infatisare) ... (vezi toată discuția)
Dosar furt calificat - plangere falsa Dragos1900 Dragos1900 Buna seara! Totul a plecat de la faptul ca eu am curatat niste copaci aflati pe hotar, dar i-am curatat doar pe partea mea, cu ajutorul unei firme ... (vezi toată discuția)
336 cpp lit b in cazul plangerii in instanta pe 278 cpp natyca natyca Speta este, pe scurt urmatoarea: pe numele lui X s-a dispus IUP apoi scoaterea de sub urmarire penala prin rezolutia procurorului mentinuta si de ... (vezi toată discuția)