avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Activitate Andrei900

Activitate Andrei900

Am uitat sa mentionez ca dupa ce mi-a smuls telefonul din mana mi-a pus catusele, m-a scos afara, mi-a scos catusele in timp ce imi spunea ca el ii baiat si ca nu le-o strans tare, rugandu-ma sa sterg filmarea. Nu ma fac vinovat de naivitate precum cei din reclama la serialu acela pe hbo deci filmarea e la mine. Si dupa, am intrat cu ei in masina (culmea, fara catuse) si m-au lasat langa sectia de politie. Serios acuma... Wtf? Nimic nu o avut sens dpdv legal
Politist fara masca mi-a intrat in casa. Nici dupa ce am inceput sa il filmez nu a pus-o... Care sunt demersurile legale pentru solutionatea acestei probleme si evitarea posibilitatii de musamalizare? Se vede clar pe filmare ca acesta nu poarta masca, mai apoi devine recalcitrant si imi smulge telefonul din mana. Tin sa mentionez ca politia a fost chemata din cauza unui scandal in familie, mama mea avand probleme cu alcoolul. Totusi se vede clar pe filmare cum aceasta este speriata si depasita de situatie.
Consumul in scop ceremonial implica automat si preparare si cumparare. Si din cate stiu legea aia a fost data ca sa poata oamenii sa mearga la spital daca fac supradoza fara sa le fie frica sa sune

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Consumul de droguri nu este incriminat, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, este incriminata.

Exista in romania o legislatie privind asa ceva? De exemplu, in America, este reglementat consumul de peyote in scop ceremonial.
La noi exista o legislatie pentru asa ceva?
Mama mea a deschis un proces pentru evacuarea mea din domiciliu. Eu nu sunt in tara si intrebarea mea este:
Pot fi adus cu forta in tara pentru a da o declaratie la acest proces? Bunul simt si logica imi spune ca nu, dar vreau sa fiu sigur totusi
Buna Ziua, am o nelamurire legata de drepturile mele: Daca sunt oprit pe strada de un politist, iar acesta imi spune sa il urmez la sectie, pot sa refuz?
Răspuns la discuția Substante legale confiscate
Am fost perchezitionat de politie, pachetul a fost ridicat de la posta. Au voie sa deschida pachetul? Se incadreaza la violarea corespondentei? Daca ei au savarsit fapta de violare a corespondentei, ce pot face eu? Si daca in cel mai rau caz, acele substante se dovedesc a fi ilegale(desi le-am comandat ca analog) ce as putea pati? Ma pot salva daca spun ca erau pt consum?
Buna Ziua, astazi am fost luat de pe strada, dus la sectie, iar asupra mea aveam un colet nedesfacut.Acolo m-au perchezitionat, si au luat coletul respectiv deschizandu-l in fata mea. In acel colet, se aflau Chimicale de cercetare (etnobotanice, dar perfect legale, acestea nu se afla pe lista substantelor interzise).
M-au perchezitionat fara acordul meu, mentionez ca sunt minor, coletul l-au deschis fara voia mea, iar eu vreau sa-mi recuperez substantele inapoi, deoarece sunt substante perfect legale. Cum pot face asta? De asemenea, ce pot face in legatura cu faptul ca a deschis fara dreptul meu un plic confidential?
PS: imi pare rau daca am deschis topicul unde nu trebuia, dar nu stiu in ce categorie se incadreaza :(