avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 863 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Consumul de droguri in scop ceremonial este permis?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Consumul de droguri in scop ceremonial este permis?

Exista in romania o legislatie privind asa ceva? De exemplu, in America, este reglementat consumul de peyote in scop ceremonial.
La noi exista o legislatie pentru asa ceva?
Cel mai recent răspuns: Andrei900 , utilizator 13:12, 8 Aprilie 2020
In Romania nu exista asa ceva.
Doar in scop medical se poate folosi câte ceva.
Consumul de droguri nu este incriminat, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, este incriminata.
Ultima modificare: Miercuri, 8 Aprilie 2020
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
Consumul in scop ceremonial implica automat si preparare si cumparare. Si din cate stiu legea aia a fost data ca sa poata oamenii sa mearga la spital daca fac supradoza fara sa le fie frica sa sune

Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan” a scris:

Consumul de droguri nu este incriminat, cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, cumpărarea sau deţinerea de droguri de risc pentru consum propriu, fără drept, este incriminata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare legata de detinerea si consumul de canabis ContSters266778 ContSters266778 Buna ziua, Ce masuri se pot lua in cazul acuzatiei de detinere si consum de droguri (canabis) ? Care sunt cele mai lejere si care sunt cele mai aspre ... (vezi toată discuția)
Dosar penal - detinere drog cu risc mare Radu312312 Radu312312 Care sunt conseciintele pentru posesie droguri cu risc mare (1 pastila)? Am fost perchezitionat si prins la Electric Castle avand asupra mea o pastila de ... (vezi toată discuția)
Care este pedeapsa pt detinere de droguri? alinaionescu24 alinaionescu24 Buna ziua! Am un prieten care este retinut pt detinere de droguri. Asupra lui au fost gasite 120 g de marijuana, el declarand ca le are pt consum propriu. Tin ... (vezi toată discuția)