Buna ziua.
Azi am fost la politie pentru ca acolo trebuia sa merg nu cum credeam eu ca la diicot ... am dat declaratia , am recunoscut ce am facut , ca am cumparat ca sunt consumator .... baietii s.au comportat foarte civilizat , nu m.au intimidat sau chestii nasoale ...
Acum pentru chestia ca am recunoscut teoretic mi s.ar deschide dosar pentru consum si detinere , nu ?
La inceputul audierii , cel care m.a audiat a spus ca declaratiile care le dau nu pot fi folosite inpotriva mea ... ceea ce eu nu prea cred ... nu ?
Buna ziua.
Am si eu o problema . Am primit o.citatie de la Diicot pentru audiere in calitate de martor intr.un dosar de trafic de droguri . Chestia e ca ... eu am cumparat canabis de la un baiat care a fost retinut preventiv ...pentru trafic ... eu cu el avem ceva apeluri telefonice , discutii pe facebook despre vanzare /cumparare . Eu o foloseam pebtru consum propriu.
Ce ar trebuii sa declar si as putea primii vre.o sanctiune ?
Buna ziua.
In data de 24.10.2015 am avut un accident rutier cu un alt vehicul pe care l-am lovit eu din spate la o franare brusca a celui din fata mea .
La locul faptei el a spus ca fiecare sa-si faca masina , a lui nu a avut probleme mari , doar zgariata si toba de esapament indoita , a mea fata varza .
Azi a venit la mine cu figuri si mult tupeu ca sa ii fac masina daca nu ma duce la politie ...
Intrebarea mea este , ma poate sanctiona sau obliga politia sa ii repar masina daca au trecut 48 de ore de la accident .
Salut .
Multumesc tuturor pentru raspunsuri .
La audieri a mers totul OK ... a fost intrebata daca a avut treaba cu persoanele respective (probleme sau alte chestii) , daca ii cunoaste , ce stie despre ei ... a spus adevarul ... la sfarsit i-au spus ca daca are probleme sa ii sune pt ca ia lasat numarul lor de telefon ...
Mersi inca o data pentru timpul acordat :D
Ok , Multumesc mult pentru raspunsuri ....
Se poate intampla ceva cu ea ... in cazul de martor ?
Poate refuza declaratia ? fara a primi vre-o sanctiune ?
Declaratiile care le da ... le pot afla si " condamnatii" (nu stiu cum se numesc exact ) , pot afla si cine a dat declaratiile ? Va intreb pentru ca ei ii este foarte frica ... ca in pozele care i le-a aratat inainte politistul a recunoscut oameni care vand droguri , obliga femei la prostitutie ... chestii deastea .
Salut.
Azi prietena mea s-a trezit la usa cu un domn politist care i-a inmanat o citatie de la DIICOT , precizez ca ea este minora , in care specifica , ca pe data de 11 IUNIE 2015 sa se prezinte la DIICOT BIROUL TERITORIAL SIBIU , noi suntem din Medias .
In citatie specifica si numarul dosarului si observ ca este dosar penal .... dosarul este din 2014.
Ea acum cateva luni bune ... prin 2014 octombrie/noiembrie a fost chemata la politia din Medias pentru a recunoaste niste poze ... si surpriza erau cunostinte foarte bune ... si a dat niste informatii despre persoane .
Noi banuim ca din cauza asta a primit citatia ... este posibil nu ? cel mai probabil din cauza asta dupa mintea mea ...
Sper ca am postat unde trebuie ....
Multumesc pentru timpul acordat .