avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1924 soluții astăzi
Forum Activitate dianazah

Activitate dianazah

Discuție Testament
ce realizeaza testatorul cand isi dezmosteneste fiul cel mare,sotia daca aceasta va suprevietui si ii lasa jumatate de avere fiului mic desi nedemn pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de omor, îl iartă?
Am inteles!dar in mod normal ar trebui sa se intoasca fisa cu ancheta in Romania macar pana la sfarsitul lui iulie in conditiile in care adresa a fost trimisa cam acum o luna si jumatate?
Buna ziua! sunt implicata intr-un proces privind autoritatea parinteasca a unui minor,comuna fiind la momentul deschiderii si doresc ca pana la final sa dobandesc autoritate exclusiva.Mentionez ca am domiciliul in Italia iar copilul a ramas in Romania si am cerut o ancheta sociala aici;ideea este in felul urmator,daca ar putea cineva sa-mi spuna cam cat ar dura pana s-ar mobiliza autoritatile de aici in vederea efectuarii anchetei in conditiile in care adresa a fost trimisa cam cu o luna jumatate in urma?
Răspuns la discuția Actiune contraventionala
aha..si daca petentul nu mai are chitanta cum ca ar fi platit e vreo problema?multumesc pentru raspuns
Tip solutie: Admite in parte plângerea
Solutia pe scurt: Admite în parte cererea petentului. Anulează parţial procesul verbal doar în ceea ce priveşte fapta prevăzută de art.100, alin. 3, lit. b din OUG 95/2002 şi va exonera petentul de la plata amenzii de 390 lei stabilită pentru această faptă. Dispune anularea sancţiunii complementare de suspendare a dreptului de a conduce autovehicule. Menţine celelalte dispoziţii ale procesului verbal.

Prin aceasta hotarare,inseamna ca daca petentul a platit amenda inainte,acum i se vor returna banutii?
Răspuns la discuția contract de munca
am inteles! mersi pt timpul acordat!
Discuție speta
o speta simpluta cu incalcarea dreptului de autor va rog?
Răspuns la discuția contract de munca
Ideea era ca eu sa aflu ce inseamna mai exact sa iti inchizi cartea de munca :)..initial am crezut ca odata ce iti inchizi cartea de munca nu mai poti lucra cu carte de munca,adica esti nevoit sa lucrezi ,,la negru"
Ce inseamna sa ti se inchida cartea de munca de catre angajator dupa ce angajatul isi da demisia? inseamna ca nu mai stipulezi ca angajat la acel patron sau nu te mai poti angaja vreodata cu carte de munca?
Discuție ajutorrr

Ma ajutati si pe mn va rog cu 2 exemple prin care se incalca drepturile producătorilor de înregistrări sonore şi a producătorilor de înregistrări audiovizuale?? help