avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Activitate CristinC63

Activitate CristinC63

Discuție Inchidere cont
Buna ziua!
Imi poate spune cineva daca un cont deschis si nefolosit se inchide de la sine sau trebuie inchis de persoan care l-a deschis?Multumesc anticipat!
Buna ziua!

As dori si eu un sfat.As vrea sa cumpar un apartament dar pe numele fiicei care este casatorita.Cum sa protejez investitia ca in cazul unui divort acest apartament sa nu se imparta la partaj?Eu as putea oricand sa demonstrez ca a fost achizizionat cu banii mei.Multumesc anticipat!
Buna ziua!

Am si eu o intrebare si as fi tare bucuroasa daca as primi un raspuns.
Este normal ca sa fie executata silit o persoana ptr un credit neachitat fara a se face mai intai poprire pe venit?Multumesc!
Discuție PRESCRIPTIE
Am si eu o contrazicere cu un prien si de aceea vreau sa adresez si eu o intrebare.Exista o prescriptie a unui imprumut la banca?Multumesc!
Am si eu o intrebare va rog.Am o sora care nu are copii si vreau sa stiu cum pot sa aflu daca sora mea a facut testament ptr apartamentul ei unei alte persoane.Unde as putea verifica asta?Multumesc anticipat!.
Discuție Taxa succesiune
Buna ziua!

Imi poate spune cineva care este taxa unei succesiuni? ? Multumesc!
Buna ziua!

Am si eu o intrebare la care as fi fericita daca as primi un raspuns.Sotul surorii mele a decedat acum o luna.Ea statea in casa sotului deci nu era un bun cumparat impreuna.Sotul ei are un baiat dintr-o casatorie anterioara.Intrebarea este daca are si ea drept la vreun procent din casa in care au locuit impreuna ? ? Multumesc!
Discuție Succesiune
O prietena de a mea are urmatoarea situatie:sotul ei a decedat acum 5 ani , ea avand 2 copii.Acum a decedat si soacra ei.Intrebarea ar fi cat au copii ei dreptul la mostenire, avand in vedere ca sunt copiii baiatului ei.Mentionez ca exista si un sot si mai are si o fata . Multumesc anticipat!
Discuție Informatii
Buna ziua!

Poate cineva sa ma lamureasca daca o datorie la banca se prescrie? Vreau sa-mi lamuresc nepotul in privinta acestui aspect.Multumesc!
Discuție Informatii
Buna ziua!

Am si eu o intrebare la care as fi foarte bucuroasa daca as primi un raspuns.
Eu am facut un act de vanzare catre fiica mea cu uzufruct viager.Fiica mea din pacate a decedat, poate ginerele meu sa ma scoata afara din casa? ? Multumesc!