avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 564 soluții astăzi
Forum Activitate nagymihaela

Activitate nagymihaela

Va multumesc,luni am sa consult si un avocat..Ei zic ca daca bunica a dat casa parintilor cu act de vanzare cumparare,dar cu clauza de intretinere,,casa nu poate fi instrainata si nici vanduta pana traieste bunica.
Buna ziua.Am mers si la un alt notar.Am primit acelasi raspuns ca atata timp cat traieste bunica,nu se poate face nimic,chiar daca am acordul tuturor.Am primit un raspuns destul de "ciudat"sa astept sa moara bunica mea,si dupa aceea voi putea trece partea de mansarda pe mine.
Buna ziua.Am fost din nou la notar ,iar acesta a zis ca atata timp cat este valabil contractul de ingrijire,casa nu se poate vinde sau instraina,nici toata, nici apartamentata..Atata timp cat bunica mea traieste ,chiar daca este proprietatea parintilor si a bunicii,singurul lor drept este sa locuiasca in ea,
Va multumec mult..Am sa incerc sa schimb notarul,sa imi rezolv problema.
Buna ziua.Am autorizatie,si chiar am facut apartamentare.Notarul la care am fost cu actele ,mi-a spus ca nu se poate face nimic legal atata timp cat traieste bunica mea,chiar daca as avea inclusiv acordul ei sa trec aceasta parte de casa pe mine. Va multumesc anticipat,pentru raspuns.
Buna seara.Parintii mei au facut contract de intretinere cu bunicii mei,dupa moartea acestora sa ramana parintii mei proprietari.Bunicul meu a decedat,iar dupa aceea eu ,nepoata lor m-am mutat in casa, alaturi de parinti si de bunica.Am mansardat casa,si intrebarea mea este cum as putea trece mansarda pe numele meu,cu acordul parintilor si a bunicii mele.
Discuție Revisal
Cu ce program se poate deschide Revisalul?
De maine de cand se introduce caietul de bani personali,la taxi,ce se intampla cu bacsisul,unde va fi trecut?
Am o firma de taxi.Intrebarea mea este daca la intrarea soferilor in tura,trebuie sa declare sumele de bani,ce o detin,si unde ar trebui notate?
Va multumesc.