buna ziua , vecina mea detine 3 caini pitbulli unul dintre ei vrea sa il mute pe aceasta alee care serveste pentru intrarea noastra in imobile ( aleea are 1,50 latime pe 17 m dupa care se largeste pe o bucata de 10 m deoarece sunt 3 magazii a fiecaruia din coproprietari ) . este normal sa faca acolo un adapost pentru un caine mai ales ca este o rasa periculoasa si ne avand nic macar acordul nostru ? va rog ajutati-ma deoarece la mine vin copii mei si cu nepotei si imi este frica sa nu scape din tarc sa atace.#-o
buna seara , detin cota parte egala cu alti doi coproprietari pe alee de trecere , doresc sa ma bransej la utilitatii , imi trebuie si acordul celor doi ?Mentionez ca imobilul meu este infundat eu fiind ultima de pe alee .multumesc multl
buna ziua vreau sa imi spuneti daca sotul meu primeste cu act de donatie a unui imobil numai pe numele lui in cazul in care eu am vro problema cu executare pentru un imprumut la banca ,executorul se poate lega de acest imobil ? ( executarea fiind doar pe numele meu )
buna ziua ,m-am trezit cu o scrisoare de la firma de telefonie x prin care imi arata ca am de plata suma de 500 ron pentru un abonament,am fost la firma respectiva sa le arat ca de facpt eu nu am nici o treaba ca eu nu am nici un abonament cu ei si aici stupoare operatorul mi-a spus exact toate datele mele din cartea de identitate cu serie cu tot, mentionez ca eu nu am avut buletinul pierdut sau ceva de genul acesta ,eu il am in permanenta in posesia mea ,am facut la ei o cerere prin care am specificat ca nu sunt eu cel care a facut 2 abonamente la firma de telefonie x in data de 7 ianuarie 2015,si ca doresc toate documentele ca sa vedem cine a semnat aceste acte ,intrebarea mea este ce mai pot face in continuare ?#-o
buna ziua ,sunt posesoarea unei locuinte la casa ,intrarea in imobilul meu se face pe o alee de trecere unde suntem 3 coproprietari :intrebarea mea este pentru a ma bransa la raja ptr apa si scurgere trebuie sa am acordul si celorlanti 2 ? daca da ce pot face urgent sa pot obtine acest acord tinand cont ca ceilantii 2 sunt persoane care nu ne putem intelege si nu pot locui fara aceste 2 utilitatii in imobil .va multumesc