buna ziua ,m-am trezit cu o scrisoare de la firma de telefonie x prin care imi arata ca am de plata suma de 500 ron pentru un abonament,am fost la firma respectiva sa le arat ca de facpt eu nu am nici o treaba ca eu nu am nici un abonament cu ei si aici stupoare operatorul mi-a spus exact toate datele mele din cartea de identitate cu serie cu tot, mentionez ca eu nu am avut buletinul pierdut sau ceva de genul acesta ,eu il am in permanenta in posesia mea ,am facut la ei o cerere prin care am specificat ca nu sunt eu cel care a facut 2 abonamente la firma de telefonie x in data de 7 ianuarie 2015,si ca doresc toate documentele ca sa vedem cine a semnat aceste acte ,intrebarea mea este ce mai pot face in continuare ?#-o
Asteptati sa vedeti documentele, apoi faceti plangere penala.
Si sesizati operatorul de telefonie respectiv, sa verifice cu persoana care a incheiat efectiv abonamentul (in magazinul/locatia unde a fost incheiat, cu siguranta a fost si un reprezentant al operatorului de telefonie).
Telefonia mobila
Coman76
In urma cu aproape 2 (doi ) am facut un abonament de Familie la Orange Romania eu aveam pe cartela atunci 346 de Euro din care mi s-au tras doar 55 de Euro si ... (vezi toată discuția)