avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 355 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... obtinere duplicat contract
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

obtinere duplicat contract

am incheiat un contract de abonament [telefonie mobila] la un magazinul [EDITAT] shop focsani in 2006! pentru obtinerea unei copii dupa acest contract , unde trebuie sa ma adresez? la [EDITAT] sau la magazinul unde am facut contractul? pe baza carei legi pot intra in posesia contractului?
Ultima modificare: Vineri, 14 Mai 2010
ContSters20980, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 12:58, 14 Mai 2010
Solicitati la magazinul la care ati incheiat contractul.
Orice act se face in atatea exemplare pentru cate cate parti contractante sunt.
Solicitati in scris, prin scrisoarea recomandata cu AR, eliberarea unei copii certificate conform cu originalul de pe contractul dumneavoastra, pe factura lunara aveti inscrise o serie de date, cum ar fi codul de client si numarul de contract ( puteti atasa la cerere si o copie de pe o factura). Pentru mai multa siguranta trimiteti scrisoarea atat la magazinul din Focsani cat si la sediul central al operatorului de telefonie.
1-Rugam respectati regulamentul forumului si nu postati denumiri operatori telefonie
2-Pentru materializarea interesului dvs,solicitati oficial operatorului telefonic punerea la dispoziie de copie dupa contractul care va suscita interesul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contract de telefonie mobila GrozaMircea GrozaMircea Am solicitat preaviz de 30 de zile de la firma de telefonie mobila [EDITAT] care expira pe data de 18.01.2011 deoarece atunci imi expira contractul in urma ... (vezi toată discuția)
Factura orange contine cost suplimentar de trafic date, fara a avea acest serviciu in abonament Ruxandra Urzica Ruxandra Urzica De indata ce am primit factura, am contactat telefonic un consultant \"tel mobila\", deoarece in abonamentul meu cu tel mobila nu este incus serviciul ... (vezi toată discuția)
Factura telefonie mobila - vreau sa anulez contractul aledical aledical am un abonament la vodafon nu am mai platit factura de 3 l;uni acum vreau sa platesc suma totatala care nu este asa de mare si vreau sa anulez contractul as ... (vezi toată discuția)